golf driving 1

De bedste baner i Barcelona og Girona

Selv om vinteren skinner solen oftest i Catalonien, hvilket gør området ideelt som golfdestination hele året rundt. Og så er det samtidig hjemsted for nogle af Spaniens allerbedste baner.

Taradell golf (Barcelona)

En ni hullers bane en god halv times kørsel fra Barcelona, og hvor de fleste, uanset handicap, kan være med. Den er designet af Juan Hernández, slog dørene op i 1993, og har siden været et yndet tilflugtssted for regionens golfentusiaster. Den kommer med en flot udsigt, som bjergene smyger sig rundt langs banen.

Greenfee:
Fra 20 EUR
Length:
841 meter(s)
Website:
View on map

Real Club de Golf El Prat (Barcelona)

Et kæmpe golfkompleks med hele 45 huller, hvor du har mulighed for at skræddersy din bane, præcis som du ønsker den. Det er den klub, der har fået flest priser i hele Europa, og den har lagt græs til flere store turneringer, ligesom den har flere professionelle spillere på medlemslisten. Dens mange huller ,og deraf muligheder, gør, at en runde her aldrig føles ens, så det er en af den slags baner, man kan blive ved med at komme tilbage til og hele tiden få en ny oplevelse.

Greenfee:
Fra 72 EUR
Length:
675 meter(s)
Website:
View on map

Metropolitan golf Barcelona (Barcelona)

Den første offentlige bane i Catalonien, men det føles næsten som to forskellige baner. I hvert fald er der stor forskel rent niveaumæssigt på første og anden halvdel af banen. De første ni huller er klart de sværeste, mens de resterende ni er væsentligt lettere. Fælles er dog, at du er sikret smukke omgivelser, uanset hvilket hul du skyder til mål efter.

Length:
246 meter(s)
View on map

Manresa golf club (Barcelona)

Er det den uovertrufne og eksklusive golfoplevelse, du søger, så er Manresa golf club stedet. Den blev opført i 1995 og har stort set siden da været en af mest velansete baner i hele Spanien, Den består af 18 par tre-huller, hvor der er vandforhindringer på seks af dem.

View on map

La Garriga golf best 18 (Barcelona)

Som navnet nok antyder, så er det en bane, hvor der er tale om de bedste 18 huller, forstået på den måde, at hvert hul har fundet sin inspiration fra et lignende hul rundt om i verden. Der er derfor en enorm variation fra hul til hul, hvilket er med til at gøre banen forholdsvis udfordrende.

Greenfee:
Fra 16 EUR
Length:
200 meter(s)
Website:
View on map

Golf Sant Vicenç de Montalt (Barcelona)

Banen, der blev opført i 2002, er i sig selv ganske glimrende og giver garanti for stor variation, men det er den betagende havudsigt, som for alvor løfter niveauet og sikrer en mindeværdig golfdag.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Website:
View on map

Golf La Roca (Barcelona)

Et større golfkompleks, hvor perlen er den 18-hullers par 71 bane, men hvor det også skal nævnes, at der er en træningsbane samt tre huller til at øve sit indspil. Det mest berømte hul er det 17., da det med sine 580 meter er blandt de længste i hele Spanien. Dejlig let at komme til, hvis du kommer inde fra byen og lige i forlængelse af motorvejsafkørslen.

Greenfee:
Fra 54 EUR
Website:
View on map

Golf de caldes (Barcelona)

Caldes de Montbui er en by, der mest er kendt for sine velværeoplevelser, men de har også denne skønne golfbane at vise frem til sine besøgende. Et par store søer er med til at give den sit klassiske udtryk, og så er den meget anvendt til forretningsmøder, da der er gode konferencelokaler i klubhuset, som kan bookes sammen med en runde golf.

Greenfee:
Fra 39 EUR
Length:
800 meter(s)
Website:
View on map

Golf can cuyás (Barcelona)

Vi har med en ni-hullers bane at gøre, der særligt er tiltænkt nybegynderne, da ingen af de ni huller har en voldsom længde eller for den sags skyld byder på de store udfordringer. Det er med andre ord et rigtig fint sted at slå nogle af sine første golfslag.

Greenfee:
Fra 21 EUR
Length:
986 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf Vallromanes (Barcelona)

En fantastisk golfbane med en endnu mere fantastisk udsigt, hvor du kan spejde ud over de dale og bjerge som omgærder den. Designet er skabt med tanke på at lave en bane i den svære ende af skalaen, og du vil helt sikkert komme på prøve i forhold til din tekniske formåen med en golfkølle.

Greenfee:
Fra 47 EUR
Length:
374 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf Terramar (Barcelona)

En bane i den berømte by Sitges og beliggende helt ud til kysten. Det giver nogle behagelige briser i de varme måneder om sommeren, men ikke i en sådan grad, at de for alvor forstyrrer dit spil. På nær hul 5 og 8 er alle andre flade, så den er nem at komme rundt på. Der er en del par -3 huller, som du sikkert vil opleve er lidt mere komplicerede end typiske par 3-huller, men ellers er det en bane, hvor de fleste kan være med trods det faktum, at vand spiller en stor rolle på flere af hullerne.

Greenfee:
Fra 64 EUR
Length:
827 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf Montanyà (Barcelona)

En bane designet af David Thomas og indviet i 1989. Den består af 4 par-3’er, 10 par-4’er og 4 par-5’er, og så vil du helt sikker bemærke, hvordan sværhedsgraden stiger markant efter de første ni huller. Så du skal helst godt fra land, skal scoren holdes lav. En af de bedre baner i regionen, hvor udsigten også er med til at gøre den til noget ganske særligt.

Greenfee:
Fra 58 EUR
Length:
6000 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf Llavaneras (Barcelona)

Afstanden på de enkelte huller er i den lavere ende af skalaen, men det betyder ikke, at banen er nem at komme rundt i, da der er indlagt flere forhindringer på noget nær samtlige huller. Det er en bane, der dyrker præcision over styrke, da den er teknisk, og særligt hul 12 og 13 kan være drilske, mens det mest spektakulære hul er det 17., da det også bare kaldes for udkigsposten (El Mirador) grundet sin flotte udsigt.

Greenfee:
Fra 59 EUR
Website:
View on map

Club de golf handicap 1 (Barcelona)

En smuk bane omgærdet af fyrretræer hele vejen rundt, og hvor der er tænkt over hver en detalje på banen. Der er tale om 18 par 3-huller med nogenlunde lige lang afstand, men hvor der skrues gevaldigt op for sværhedsgraden, når du er halvvejs igennem runden. Banen har i alt 19 bunkers og 3 kunstige søer.

Length:
476 meter(s)
Website:
View on map

Club de golf de San Cugat (Barcelona)

Den blev bygget helt tilbage i 1912, og dermed er det den ældste bane i hele Catalonien. Den er designet af englændere, der kom til Barcelona for at arbejde, og det har givet den et engelsk udtryk. Udover en 18-hullers bane, er der også en 9-hullers træningsbane.

Website:
View on map

Club de Golf de Barcelona (Barcelona)

En par 72-bane, men du skal virkelig være både dygtig og heldig, hvis du skal slutte under par, da det er regionens vel nok mest udfordrende bane. Greens er meget bølgede, så der findes ingen lette slag på runden.

Greenfee:
Fra 65 EUR
Website:
View on map

Campo de Golf Municipal de Matadepera (Barcelona)

I øjeblikket en 9-hullers bane, men der skulle være planer om at tilføje yderligere ni inden længe. Det er en bane, hvor der er tænkt meget over at bevare de naturlige omgivelser, og det gør også en runde golf til en stor naturoplevelse.

Greenfee:
Fra 22 EUR
Website:
View on map

Real club de golf de Cerdaña (Girona)

Beliggende i Cerdaña-dalen, der løber fra foden af Pyrenæerne til Frankrig. Dens 18 huller er temmelig korte, og banen er omgivet af fyrretræer, poppel og gran, og den tilbyder utrolige landskaber til spilleren, der også er en naturelsker. Selvom banen ikke er særlig lang, er fairways forholdsvis brede, og alle er de omgivet af skov.

Greenfee:
Fra 35 EUR
Length:
874 meter(s)
Website:
View on map

PGA Golf de Cataluña (Girona)

En af de absolut bedste baner i Spanien og hele Europa, da den opfylder alle de nødvendige krav for at være vært for professionelle konkurrencer. Det er bane, der ændrer sig, som man går rundt på den, da greens er fulde af overraskelser, og så skal man også forholde sig til både store træer og søer, der er med til at gøre den ekstra udfordrende.

Greenfee:
Fra 72 EUR
Length:
588 meter(s)
Website:
View on map

Mas pagés golf (Girona)

De første ni huller er korte, men mere tekniske, og du skal være meget forsigtig på dit udspil, hvis du vil sikre dig par. De sidste ni huller på runden er længere, med bredere fairways, men det gør dem ikke nemmere, for de byder også på deres farer og vanskeligheder.

Length:
145 meter(s)
Website:
View on map

Golf Fontanals de Cerdanya (Girona)

En bane der blev opført i 1994, og allerede to år senere var den prestigefyldte Peugeot Golf Guide klar med noget nær topkarakter i sin rangering af de 300 bedste baner i Europa til Golf fontanals de cerdanya. Glæd dig til en uovertruffen oplevelse.

Greenfee:
Fra 70 EUR
Length:
159 meter(s)
Website:
View on map

Golf de Pals (Girona)

En meget klassisk britisk designet bane, hvor de mange fyrretræer giver den sit kendetegn. Det er anset for at være en af de mest prestigefyldte baner i Spanien, og der stilles store krav til både dit drive og dit indspil på de mange teknisk krævende huller.

Greenfee:
Fra 80 EUR
Length:
222 meter(s)
Website:
View on map

Golf Club Peralada (Girona)

Beliggende en times kørsel fra Barcelona og lige op til den franske grænse. Det er en bane, der lever op til alle kravene for afholdelse af store konkurrencer, men som takket være sine mange forskellige tee-steder kan benyttes af alle uanset niveau.

Greenfee:
Fra 62 EUR
Length:
990 meter(s)
Website:
View on map

Emporda Golf (Girona)

Der er tale om to 18-hullers baner (Links og Forrest), der begge er designet af Robert Von Hagge. Den første løber mellem klitter og søer i stil med de bedste skotske linksbaner, og den anden snor sig mellem fyrretræer og søer i det mere middelhavsagtige område. I slutningen af ​​90’erne blev banen kåret som en af ​​de ti bedste baner i Spanien, og den har været vært for flere PGA kvalifikationsturneringer.

Greenfee:
Fra 77 EUR
Length:
169 meter(s)
Website:
View on map

Club Golf d’Aro Mas Nou (Girona)

Den ligger godt 300 meter over havets overflade, så du er garanteret en skøn udsigt ud over Begur fyrtårnet og Sant Feliúde Guixols samt over Montseny og Selva-dalen. Flere end tusind oliventræer og to store kunstige søer giver banen sit kendetegn.

Greenfee:
Fra 74 EUR
Website:
View on map

Club de Golf Torremirona (Girona)

En par 72-bane, der er mest kendt for sin skønhed og smukke udsigt. Det er endnu en af de baner, hvor de ni første huler er noget lettere end de resterende ni, og hvor dem der mestrer de lange præcise slag har en fordel.

Greenfee:
Fra 61 EUR
Length:
5710 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf de Girona (Girona)

Her får du både store golf- og naturoplevelser. Banen benytter det bedste græs, der findes, og der er anlagt et særligt vandingssystem, og så er de første ni huller af en kaliber, der vil sætte dit golfspil på alvorlig prøve. De resterende ni er en smule lettere, men de er til gengæld exceptionelt spektakulære med den ene smukke udsigt efter den anden.

View on map

Club de Golf Costa Brava (Girona)

Som så mange andre baner i regionen er det dens storslåede natur, der gør den til noget særligt. Har fået tilføjet yderligere ni huller, så der nu i alt er 27 af slagsen, og du kan derfor sammensætte din egen runde, som du ønsker, den skal tage sig ud.

Greenfee:
Fra 60 EUR
View on map

Club de golf camprodon (Girona)

En ni-hullers bane beliggende i de smukke omgivelser i Valle del Campodron-dalen. Floden Tortell sætter sit præg på banen, da den krydser flere af hullerne, så du kan godt risikere at måtte give afkald på en golfbold eller to under en runde. Det kompenserer den smukke natur dog så rigeligt for, da du er sikret en flot udsigt hele vejen rundt.

View on map