Hvad inkluderer vores forsikringsmæglerservice?

18 Mar | 22 min read

Gennem vores samarbejde med en af ​​Spaniens største full-service forsikringsmæglere tilbyder vi alle former for dækning og forsikringer til dig, din familie, dit køretøj, dine ejendele og din virksomhed … og på dit eget sprog!

At arbejde med de bedste nationale og internationale forsikringsselskaber giver os mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige tilbud til vores kunder. Både hvad angår pris og kvalitet.

Vores flersprogede kundeservice hjælper med at håndtere alle krav og forespørgsler. Vi taler dansk, svensk, norsk, engelsk, hollandsk og spansk. Du vil som minimum modtage al korrespondance, policer og betingelser på engelsk.

Vi kan hjælpe dig med at tegne følgende forsikringer:

Bilforsikringer

Hos Bolig-Udland Forsikring hjælper vi dig med at finde den bedste pris og dækning på din bilforsikring i Spanien. Vi sørger for, at du sidder fuldt forsikret bag rattet! Bortset fra det obligatoriske dækningsansvar, kan du vælge mellem en bred vifte af dækninger, der varierer fra en basisansvarsdækning til en dækning med fuld risiko.

Du kan også vælge mellem et stort udvalg af mekanikere, hvor du får de bedste reparationsservices. Vores bilforsikring dækker også andre forhold såsom trafikbøder, juridisk assistance, erstatningskøretøj, dækning i tilfælde af kollision med dyr eller transport af køretøjet i tilfælde af en ulykke.

Vi forsikrer også andre køretøjer som motorcykler , varevogne og lastbiler.

Bådforsikringer

Hos Bolig-Udland Forsikring kan vi tilbyde skræddersyede båd- og yachtforsikringer til konkurrencedygtige priser for næsten ethvert skib. Uanset om du bor i Valencia, Alicante, Catalonien, Mallorca, Andalucia eller et andet sted langs kysten er det obligatorisk at købe en ansvarsforsikring, der dækker din båd.

Som med ethvert andet køretøj skal du forsikre din båd. Det er også obligatorisk at medtage en specifik garanti, der dækker ansvaret for forurenende miljø. Hvis du ikke opfylder disse mindstekrav, kan du ikke navigere i spanske farvande.

Beskyt dig og din båd mod naturkatastrofer, forlis, hærværk, tyveri … Din bådforsikring dækker alle former for hændelser ved kaj, mens du sejler eller endda under transport.

Husforsikringer

Få en boligforsikring i Spanien så du er godt dækket mod vandskader, kortslutning, brand, vinduesskader eller indbrud. Indirekte vil en husforsikring også beskytte dig mod naturkatastrofer og andre ekstraordinære risici som oversvømmelse, skader som følge af hårdt vejr, jordskælv m.v.

Udover alle standarddækninger for skader har du også ret til grundlæggende juridisk assistance. Du kan også vælge valgfri ansvarsforsikring for farlige hunde, skader på køretøjer, der er parkeret i garagen, andre former for utilsigtet skade, svigt i elektronisk udstyr osv.

Sørg for, at din ejendom og ejendele er godt dækket mod tyveri eller røveri, og at dit hjem har en god ansvarsforsikring overfor tredjepart.

Private sundhedsforsikringer

Med vores private sundhedsforsikring behøver du ikke vente på medicinsk behandling. Et bredt netværk med flersprogede fagfolk tager sig af dit helbred.

Privat sundhedsforsikring i Spanien giver dig friheden til at vælge læger og hospitaler, hurtige behandlinger og direkte adgang til specialister.

Vi tilbyder private sundhedsforsikringer, der er specielt målrettede mod danskere i Spanien med engelsktalende læger i deres medicinske netværk. Vi samarbejder med de vigtigste forsikringsselskaber i Spanien.

Rejseforsikringer

Rejseforsikringer for alle slags rejsende

Uanset om det er en kort engangsrejse, et langt udlandseventyr eller backpacking i hele verden, finder vi den rigtige rejseforsikringsdækning til dig som bor i Spanien.

Hvis du er en hyppig rejsende frem og tilbage mellem Spanien og Danmark, kan en årlig rejseforsikring være det rigtige valg for dig.

Livsforsikringer

Hovedformålet med en livsforsikring er at garantere din families økonomiske sikkerhed.

Vi tilbyder en bred vifte af livsforsikringer, der dækker handicap på grund af ulykke, alvorlig sygdom og død. Præmierne (prisen) for en livsforsikring er afhængige af alder og det beløb, der skal dækkes.

Hjemtransport og dødsforsikringer

Pas på dem, du efterlader med en begravelses- og hjemsendelsesforsikring

Med vores forsikringer arrangeres din begravelse i enten Spanien eller i Danmark med et enkelt opkald. Den giver de pårørende mulighed for at vælge enten en begravelse i Spanien eller hjemsendelse til dit hjemland.

Alle juridiske og administrative aspekter vil blive taget hånd om, og i tilfælde af at forsikringen ikke bruges, tilbagebetales det fulde beløb, der er betalt til forsikringsselskabet.

Hvis du er forberedt, hvis det værste forekommer, giver det dig og dine elskede en vis ro i sindet til at konfrontere allerede vanskelige tider.

Hvorfor have en dødsforsikring?

Disse grunde nedenfor viser, hvorfor en dødsforsikring kan passe dig og hjælpe dig og dine pårørende leve et roligere liv:

 • Ved at planlægge alt, behøver dine pårørende ikke at tage flere beslutninger i sidste øjeblik end nødvendigt.
 • Dødsforsikringer er billigere end de fleste tror.
 • Begravelser uden forsikring kan være en økonomisk byrde for de overlevende. Kisten, begravelsen, gravsten eller en urne, blomster og påmindelser, gebyrer og certifikater vil let løbe op i et stort beløb. Med den rette dækning vil din familie ikke blive bebyrdet økonomisk.
 • Psykologisk rådgivning for dine kære inkluderet i forsikringen, hvis det bliver nødvendigt.

Kæledyrsforsikringer

Vi har den bedste forsikringsdækning til beskyttelse af dine kæledyr i Spanien

De fleste af os betragter vores kæledyr som familiemedlemmer. For os fortjener de den bedste pleje og opmærksomhed. Vores kæledyrsforsikring giver dig ro i sindet under enhver uventet omstændighed; sundhed, tyveri, indlæggelse …

Ét ud af tre kæledyr har brug for veterinærbehandling hvert år, og udgifterne til kæledyrsbehandling i Spanien kan ofte være meget høje. Glem ikke, at det er meget vigtigt at forsikre det civilretlige ansvar, hvilket betyder, at du med vores kæledyrsforsikring vil blive dækket for enhver skade, der forårsages af dit kæledyr overfor tredjepart. Der skal også tegnes en obligatorisk hundeforsikring for hunde der er på listen for potentielt farlige hunde.

Ulykkesforsikring

Med en personlig ulykkesforsikring er du beskyttet mod uforudsete risici.

Vi er alle udsat for risici i vores daglige liv. En trafikulykke, mens du går til din lokale bar, supermarked eller restaurant, en glat gade på vej hjem fra arbejde eller en vandreulykke kan ske for enhver.

Det anslås, at 23 ulykker sker i Spanien hver time, som inkluderer at glide på badeværelset, falde ned ad trappen og lignende hændelser. Vedrørende trafikulykker viser en rapport fra Unespa fra 2018 at der var 699 trafikulykker i timen, og tal for 2016 rapporterede mere end 350.000 sårede i et år, hvoraf over 1.100 (eller 3 om dagen) døde.

Med en personlig ulykkesforsikring kan du blive dækket økonomisk i tilfælde af en ulykke. Selv hvis du ejer en bilforsikring, kan det være værd at være merdækket af en personlig ulykkesforsikring og dermed garantere en økonomisk beskyttelse for din familie, hvis det værste sker.

Sport med behov for en forsikring

”Vandring er ikke en risikosport” tænker mange. Jo det er det! Ifølge en 2016-rapport fra Spanish Mountaineering and Climbing Federation er vandring, løb og klatring de sportsgrene, der forårsagede flest ulykker i det år. Hele 46% af alle personulykker i bjergene var relateret til vandreture.

Andre risikable sportsgrene, der kræver, at folk bliver reddet af de spanske officielle myndigheder, er mountainbiking, kanosejlads, bjergbestigning, langrend skiløb og klatring i grotter blandt andre. Oftest skal de sårede betale for alle udgifterne til indsættelse af redningshold.

Fordele ved en personlig ulykkesforsikring

Den første åbenlyse fordel ved at tegne en personlig ulykkesforsikring er, at den giver dig dækning i tilfælde af fysisk skade, tab eller varig men på grund af en ulykke. Bortset fra dette er de forsikrede i det tragiske tilfælde af dødsfald også dækket økonomisk.

Juridisk forsikring

En juridisk forsikring, også kendt som en retsbeskyttelses- eller advokatudgiftsforsikring, kan være lige så vigtig at have som en privat sundhedsforsikring. Alle danskere bosiddende helt eller delvist i Spanien burde have en juridisk forsikring. Den hjælper ved at tilbyde dækning og beskyttelse mod juridiske problemer og stille de rette fagfolk til rådighed for dit juridiske spørgsmål. Blandt de mest almindelige juridiske anliggender, du kan møde i Spanien, er der skatteproblemer, ægteskabskonflikter, civile spørgsmål som arv, forbrugertvister, krav, problemer i nabolaget, problemer med online shopping, underskrivelse af en kontrakt osv.

Hvorfor tegne en juridisk forsikring?

Den største grund til at tegne en juridisk forsikring er at undgå selv at skulle i gang med domstole, dommere og retssystemet. Heldigvis er det et mindretal af sager, der ender for retten, men det er stadig en kilde til stress at engagere sig i sådanne procedurer, især når man er i et andet land og måske ikke taler sproget.

At have et stort udvalg af juridiske fagfolk som advokater og andre klar til at hjælpe til en mindstepris kan lette dit liv og spare dig for en masse bekymringer. En juridisk forsikring dækker også omkostningerne ved en retslig, voldgiftssag eller administrativ procedure mod dig.

Forsikringen giver dig mulighed for at blive beskyttet mod situationer, hvor du har brug for at kræve erstatning eller få rådgivning fra en advokat, når dine rettigheder krænkes.

Grundlæggende dækning

Når du tegner en juridisk forsikring, er følgende som meddækket, som minimum.

Straffeforsvar: juridisk og retslig assistance samt betaling af udgifter til straffesagsproceduren.

Erstatningskrav: juridisk og retslig bistand samt betaling af udgifter til retsbeskyttelse for erstatningskrav forårsaget af en tredjepart på din personlige ejendom eller kæledyr.

Forbrugerforsvar: beskyttelse mod skader, herunder personlig ejendom eller kæledyr, for brud på kontrakt fra læger, hospitaler, dyrlæger, rejsebureauer eller online køb, blandt andre.

Retsbeskyttelse som lejer/udlejer: forsvar og krav i de juridiske procedurer som lejer/udlejer af en bolig.

Cyberforsikringer

Hvorfor tegne en cyberforsikring?

Uanset om du er en privat person, ejer et firma i Spanien eller arbejder som en professionel eller kvalificeret it-medarbejder, vil en cyberforsikring hjælpe dig med at undgå problemer hvis du bliver udsat for et cyberangreb, cybertyveri, bliver hacket eller enhver anden type cyberkriminalitet.

Cyberrisici bliver i stigende grad en af ​​de største bekymringer for virksomheder og fagfolk verden over. Ondsindede angreb og cybertyveri, hvor cyberkriminelle kræver betalinger i bytte for dine kompromitterede data (ransomware) eller for at stoppe DDoS (distribueret benægtelse af service) angreb mod din virksomheds websted eller servere er blevet mere og mere populære de sidste år. Risici ved cyberangreb kan påvirke din virksomhed negativt.

Årsager til at tegne en cyberforsikring

Selv de mindre virksomheder er udsat for cyberangreb. Dette er nogle af grundene til at have en cyberforsikringspolitik, der hjælper dig med at afbøde risici:

 • Håndtering af personoplysninger, elektroniske enheder, computere, netværk og skyen gør virksomheder tilbøjelige til at blive udsat for et cyberangreb.
 • Lokal, spansk eller international lovgivning kræver, at cyberrisici overvejes af virksomheder, der ønsker at forblive konkurrencedygtige. Den Europæiske Unions GDPR (generel databeskyttelsesforordning) er et af de mest relevante eksempler på det seneste tiltag.
 • At risikere din forretningsdrift eller omdømme i et enkelt cyberangreb kan være livsfarligt for din virksomhed.

Dækning i en cyberforsikringspolice

At være dækket i tilfælde af tab af personoplysninger, tredjeparts ændring eller ødelæggelse af data, eventuelt civilretligt ansvar eller økonomisk tab på grund af en afbrydelse af virksomhedens aktiviteter er blot en af ​​fordelene ved at have en cyberforsikring.

Nogle dækninger, som din cyberforsikringspolice kan omfatte:

 • beskyttelse mod cyber-afpresning
 • beskyttelse mod datatab (personlig eller tredjepart)
 • økonomisk godtgørelse i tilfælde af afbrydelse af selskabets aktiviteter
 • juridisk forsvar og beskyttelse mod skade fra tredjepart: reguleringsenheder, internetpublikationer, copyright-problemer
 • beskyttelse mod cybertyveri
 • On-demand beredskabshjælp fra kvalificerede it-eksperter

 

Her en liste over andre relevante forsikringer, der også kan tegnes via bolig-udland forsikringsservice.

 • Transportforsikringer, forretnings- og kontorforsikringer
 • Erhvervsansvarsforsikringer
 • Direktør og bestyrelsesansvarsforsikringer
 • Drone-forsikringer for fagfolk i henhold til den spanske lovgivning
 • Forsikringer til cykler og elektriske scootere/løbehjul.
 • Forsikringer for fiskere og jægere
 • Forsikringer for byggeri
 • Forsikringer for hoteller
 • Opsparing og pensionsordninger

Få et gratis tilbud ved at udfylde formularen på vores side https://www.bolig-udland.dk/services/forsikringer/ eller send os en direkte mail til info@bolig-udland.dk med dine forespørgsler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!