Golfguide: De bedste baner på Mallorca

21 Mar | 19 min read

Mallorca har ikke kun godt vejr og gode strande. Øen er også beriget med nogle fortræffelige golfbaner, der matcher alle niveauer.

Vall D’Or Golf

En 18-hullers bane der kombinerer to forskellige landskaber. På de første ni huller er der kuperede fairways, der er omgivet af skov og træer, mens den anden halvdel er mere åben. Du har en uovertruffen udsigt ud over vandet, og udover at det gør den scenisk smuk, så er det også meget belejligt, da det giver nogle forfriskende briser, der gør, at du kan spille, selv når temperaturen kommer over de 30 grader.

Det er ikke den sværeste bane, og på hul 12 er der endda en del, der har været så heldige, eller dygtige om man vil, at præstere en hole-in-one.

Længde: 5.539 meter
Sværhedsgrad:
medium
Greenfee:
92 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/r3tsYasMtxbD2quN6

 

Golf & Country Club Poniente

Beliggende tæt på hovedstaden Palma og den populære turistdestination, Calvia.
Banen byder på en formidabel panoramaudsigt, hvor der også er syv søer og talrige bunkers, hvilket er med til at gøre den ekstremt udfordrende. Hul 10 vurderes til at være det mest tekniske af slagsen, hvor du skal slå bolden mellem en sø til højre og to store bunkers på din venstre side.

Længde: 3.858 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
Ikke oplyst

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/91CaXhq6su9ubxrv5

 

Real Golf Bendinat

Endnu en golfbane, der ligger tæt på Palma, hvor du har en spektakulær udsigt udover Middelhavet, mens banen er omgivet af træer. Det er en forholdsvis smal bane, hvilket stiller store krav til dine tekniske færdigheder, og banens sværhedsgrad gør også, at et handicap på 36 eller 28 er påkrævet.

Længde: 5.660 meter
Sværhedsgrad:
Svær
Greenfee:
65 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/ZYte4kuxSAdgrxej8

 

Pula Golf

Vil du gerne kombinere hotelophold, kulinariske oplevelse og storslået golfbane, så er Pula Golf svaret. Banen ligger i den nordøstlige del af øen, og den er blandt de mest udfordrende på Mallorca. Hul 11 er det sværeste, mens det ottende hul er det længste med sine 558 meter. At gå rundt på banen er næsten som at rejse i historien, da den er omgærdet af historiske rester fra den talaiotiske æra, ligesom der er et rigt dyreliv med ænder, svaner og dådyr, der giver banen sin karakteristiske charme.

Længde: 6.242 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
61 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/1qbZqb7iWKR2Cgcb6

 

Maioris Golf

Er det en golfbane i nærheden af Palma, lige ud til vandet og med 18 meget varierede huller, du søger, så er Maioris Golf svaret. Det er en yderst populær bane, da banen har udfordringer for enhver smag. Stedet er dog meget mere end bare en golfbane. Her finder du også padeltennis baner, og så er der flere gode restauranter og cafeer, der gør, at du sagtens kan tilbringe en hel dag med familie og venner.

Længde: 6.300 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
75 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/6WWjKme4STa62VSh9

 

Golf Son Muntaner

En golfbane designet af Kurt Rossknecht. et navn kendt i det meste af Europa, da hans ideer og designs har lagt grund til flere end 40 baner over hele kontinentet. En meget moderne bane med store greens og meget forskellige huller, der kan give alle, uanset niveau, en alsidig oplevelse. Rent naturmæssig skiller banen sig også ud med sine store grantræer, ligesom der er et storslået og antikt oliventræ på 15. hul, der nok skal få dig til at spærre øjnene op. Der er tænkt over enhver detalje på banen, og de hurtige greens og sammenholdt med de strategisk anlagte bunkers gør den dejligt udfordrende. Der er dog også mulighed for at spille en lidt alternativ bane for nybegyndere, hvor der ikke er nær så mange forhindringer, så det samtidig er muligt at fokusere på den smukke udsigt med bjergene i baggrunden.

Længde: 6.266 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
70 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/LaCdGUrKyibQScgAA

 

Golf Santa Ponsa I

En ældre golfbane der stammer helt tilbage fra 1977, og hvor hul nummer 10 er et af de længste i hele Europa. Den har masser af tradition, og der afholdes flere nationale og internationale turneringer på banen, hvilket gør den attraktiv for besøgende fra hele verden. Banen er forholdsvis flad, men de mange søer gør den tricky, men ellers er der ikke tale om en særlig vanskelig bane, da flere af banens greens er forholdsvis lette at slå bolden ind på. Mallorcas mest internationale bane.

Længde: 6.543 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
70 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/NrKJY5CqN1nn9xK2A

 

Golf Santa Ponsa III

I 1991 blev der indviet endnu en bane i området, og denne gang lidt mere udfordrende. Flere af hullerne finder du mellem små søer og skove, hvilket giver en mere avanceret bane end Golf Santa Ponsa I. Banen er nok mest berømt for 18. hul, der ligger på sin helt egen lille ø! Hvert år finder flere store turneringer sted her.

Længde: 6.053 meter
Sværhedsgrad:
Svær
Greenfee:
Ikke oplyst

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/NrKJY5CqN1nn9xK2A

 

Golf Park Mallorca Puntiró

Skal du opleve Mallorcas storslåede natur samtidig med du svinger golfkøllen, så findes der nok ikke en bedre bane end denne. Der er ingen store bygninger, der forstyrrer udsigten, og flere af hullerne blander sig med flere forskellige træer, der giver banen en del af sin charme. Det er en mellemsvær bane, men hvor starten godt kan volde de fleste problemer.
Golf Park er kendt som det bedste golfakademi i hele Spanien, hvilket er medvirkende til, at de har nogle af de bedste træningsfaciliteter., som du også kan nyde godt af. Stedet hvis du skal have en professionel oplevelse.

Længde: 6.139 meter
Sværhedsgrad:
Medium
Greenfee:
56 euro

Beliggenhed: https://g.page/GolfPuntiro?share

 

Golf de Andratx

En meget autentisk bane, hvor der er særligt fokus på omgivelserne, og hvor du hele vejen i gennem har en fortræffelig udsigt ud over kysten, mens du bevæger dig mellem søer og blomster. Netop søerne har kostet mange golfbolde gennem tiderne, for du skal over hele syv af dem, mens der også venter seks bunkers til at besværliggøre det hele. I øvrigt skal du ikke have dårlig samvittighed, hvad angår miljøet, når du går rundt på banen, for Golf de Andratx genbruger regnvandet til at vande deres baner, og de gør meget ud af at være førende, når det kommer til at være miljørigtige.

Længde: 6.089 meter.

Sværhedsgrad: Svær

Greenfee: 66 euros

Beliggenhed: https://g.page/golfdeandratx?share

 

Golf Son Gual

Beliggende lidt øst for Palma og resultatet af en golfentusiasts ønske om at bygge den perfekte golfbane. Til den opgave ansatte han tyske Thomas Himmel, der virkelig påtog sig opgaven og har skabt en af øens, ja måske endda hele Spaniens, mest fascinerende og smukkeste golfbaner.

Længde: 6.621 meter

Sværhedsgrad: Medium

Greenfee: Fra 140 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/N6DW1348NA59Zsnq5

Club Golf  Alcanada

Opkaldt efter den lille ø Alcanada, som du kan se fra banen, uanset hvor du befinder dig. Der er dog ikke alverdens tid til at læne sig tilbage og nyde udsigten, for det er en af de sværeste baner på øen, da den stiller store krav til din formåen med køllerne og ikke mindst din evne til at holde hovedet koldt i de afgørende situationer, når det spidser til.

Længde: 6.246 meter

Sværhedsgrad: Svær

Greenfee: Fra 103 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/XVrNeB4ugYVbewLA7

 

Club de Golf Son Termes

En bane tæt på hovedstaden opført i 1998 og den mest økologiske af slagsen. Den blev designet af The Harris Group og José Rodriguez, og den har et par på 71, hvor det særligt er de flotte greens, der giver den sit særtegn. Efter en runde kan du også nyde en tur i den store og imponerende pro-shop, hvor de har alt, hvad golfhjertet begærer.

Længde: 5.582 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 68 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/yqMScpCu1HzXspGQ7

 

Capdepera Golf

Designet af den kendte amerikanske arkitekt, Dan Maples, og hjemstedet for det, der vidt og bredt regnes som det mest smukke hul på hele Mallorca. Det legendariske 15. hul oppe i bjergene med panoramaudsigt ud over kysten. Udover den imponerende bane tilbydes der også golfskole med flersprogede undervisere.

Længde: 5.847 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 60 euro

Beliggenhed: https://g.page/capdepera-golf?share

Canyamel Golf Club

En smuk 18-hullers bane i Capdepera, der byder på et væld af udfordringer på de fleste af hullerne. Det er særligt de mange træer og bunkers, der sætter dit golfspil på prøve, og det anbefales derfor, at man har et vist niveau, når man begiver sig ud.

Længde: 6.196 meter

Sværhedsgrad: Middel – Svær

Greenfee: Fra 81 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/NRYSUfpxzn9o9GjA9

 

Club de Golf Son Antem (Øst og vest)

Francisco López Segalés står bag disse to flotter baner, der også har lagt græs til store turneringer som Audi Quattro Cup og Mallorca Cup. Det er baner, der byder på visse udfordringer rundt på de i alt 36 huller, men man behøver ikke nødvendigvis være ekspert for at få en god oplevelse.

Længde: 6.293 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 74 euro (øst) og 85 euro (vest)

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/MAvGU5SKkHEXCK4M7

 

Arabella Club de Golf Son Vida

Denne par 72 bane har tidligere været hjemsted for The Balearic Open, hvilket er et vidnesbyrd om dens kvalitet. Det er en meget varierende bane, både hvad angår selve omgivelserne, men også hvert enkelt hul, hvor der veksles mellem sværhedsgraden. Det er en forholdsvis flad bane, hvor du har en flot udsigt ud over Palma-bugten og Sierra Tramuntana-bjergene.

Længde: 5.529 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 90 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/odLUC5Yyg33ssdqo8

Arabella Golf Son Quint

Her har vi med en af de nyere baner at gøre, da den blev opført i 2007, og det kan ses med dens lidt anderledes design end nogle af øens mere traditionelle golfbaner. Hul 8 og 17 byder på de mest ekstraordinære udsigter, mens hul 3 sætter dit spil på prøve, da du skal over den store sø. Stedet blev moderniseret en smule i 2019, hvor der blev ændret lidt ved nogle af hullerne for at gøre dem mere attraktive, ligesom træningsområdet blev udvidet, og der blev skabt nogle stier og ryddet op i en masse ujævne områder.

Længde: 6.021 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 121 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/CrR18Xd7N3zMgFGa9

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!