Golfguide: De bedste baner i Valencia og Castellon

22 Mar | 12 min read

Paellaens hjemstavn, der også er kendt for sine store, orange appelsiner, leverer bestemt også, når det kommer til golf og den lille hvide, hvor der venter flere store oplevelser forude.

La Galiana Golf

Det er næsten som at kombinere golf med en tur i skoven, når du slår ud på denne bane, hvor der er er rigt dyreliv, som du ikke kan undgå at støde på, som du bevæger dig rundt på denne kuperede og bølgede bane. Her er alt fra fugle til skildpadder.

Længde: 6.201 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 85 euro

Beliggenhed: https://g.page/lagalianagolfresort?share

Hjemmeside: https://www.lagalianagolf.com/es/

 

Foressos Golf

Vil du prøve kræfter med Europas længste green, så er du kommet til det helt rette sted. 70 meter lyder greenen nemlig på, når du skal forbi hul 7. En meget strategisk bane, der stiller krav til selv den mere øvede spiller.

Længde: 6.364 meter

Sværhedsgrad: Middel – Svær

Greenfee: Fra 40 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/fRXtLUsKweY6Bai98

Hjemmeside: https://foressosclubgolf.com

 

Cofrentes golf pitch & putt

Den har fået sit navn efter sin geografiske placering, da den er er bliggende i Ayora Cofrentes dalen, der er en af de smukkeste steder i regionen. Hvis du kan drages væk fra omgivelsernes skønhed, så skal du koncentrere dig om banen her, hvor der stilles krav til det korte spil.

Længde: Ikke oplyst

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 15 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/XLyxpAKkj4MCWXHeA

Hjemmeside: http://www.cofrentes.es/golf-pitch-putt/

 

Club de Golf Oliva Nova

En bane designet af Seve Ballesteros, og hvor det særligt er dens varierede design, der gør den til en oplevelse, men også en udfordring. Desuden er det en bane, hvor der er vand de fleste steder som en konstant udfordring for dit spil, men hvor de dygtigste måske kan sætte næsen op efter en eagle eller endda en albatros på enkelte huller. De mange træer langs banen giver i øvrigt behagelig skygge, så du kan holde ud at gå en runde, selv når temperaturen nærmer sig sit højeste.

Længde: 6.312 meter

Sværhedsgrad: Svær

Greenfee: Fra 60 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/YwDHvGu4pbNegXsD9

Hjemmeside: https://www.olivanova.com/deporte-y-ocio-deporte-golf

 

Real Club de golf manises

En ni-hullers bane, og den ældste af sin slags i Valencia, hvor dens flade layout kræver præcision og stabilitet, fordi fairways er smalle og flankeret af tætte træer, mens greens er små og omgivet af talrige bunkere.

Længde: 6.090 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 50 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/A4qE2kVUDUiKUBFC9

Hjemmeside: https://www.realclubgolfmanises.es

 

Club de Golf Escorpión

Der er tale om tre ni-hullers bane, som du kan kombinere, som du lyster og på den måde sammensætte din egen 18-hullers runde. Hullernes sværhedsgrad og længde varierer enormt, ligesom det er tilfældet med greens. La Masia (gården), Los Nuevos (De nye) og Los Lagos (Søerne) er navnene på de tre forskellige baner, og hvad angår sidstnævnte, er det ikke svært at se, hvorfor den har fået sit navn, da der næsten er vand involveret på alle huller. Uden tvivl en af Valencias bedste baner med et imponerende klubhus og en virkelig god restarant.

Længde: Ikke oplyst

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 46 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/daHyRknUtqwQRyLt9

Hjemmeside: http://clubescorpion.com/en/home/

 

Club de Golf El Bosque

Blot 15 minutter fra Manises lufthavn og 25 minutter fra byens centrum er denne bane fra 1975 let at komme til. Det er en ekstremt kuperet bane, så det er ikke en, man tager midt på dagen i sommermånederne, for du får sved nok på banen ved at klare dig igennem med en fornuftig score. Ikke mindst på hul 7 og 9, som er banens kendetegn. Vi anbefaler at man lejer en buggy. Husk at besøge dne hyggelige restarant hvor du kan sidde og nyde frokosten og en kold øl, mens du nyder udsigten over 18 hul.

Længde:  6.249 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 63 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/ZWvaSHAEi5oHZYbLA

Hjemmeside: https://www.elbosquegolf.com

 

Club de golf de gandía

Her var vi med en 6-hullers bane at gøre, så det er en bane beregnet til begyndere. Der er ikke alverdens udfordringer på de seks huller, og der er også mulighed for at træne dine slag på den meget lange driving range.

Længde: 319 meter

Sværhedsgrad: Let

Greenfee: 25 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/Bub6VLsthyQnNuup9

 

Campo de Golf El Saler

Beliggende lidt syd for Valencia langs kysten til Middelhavet, hvilket er med til at gøre den til noget særligt. Dens design er meget engelsk, og den er omgivet af klitter og fyrretræer. Det er bestemt en bane i den svære ende af skalaen, da den byder på hele 90 bunkere og et væld af lettere skjulte udfordringer. De sidste 3 huller er blandt de smukkkeste i hele europa da man går langs middelhavet.

Længde: 6.042 meter

Sværhedsgrad: Svær

Greenfee: Fra 76 euro

Beliggenhed: https://g.page/parador-de-el-saler?share

Hjemmeside: http://www.golfenparadores.es/es/paradores/parador-de-el-saler/campo-golf

 

Panorámica Golf, Sports & Resort (Castellon)

Tyske Bernhard Langer står bag denne bane, der stiller store krav til din golf formåen og din evne til konstant at vælge den rette kølle. Der er en del skråninger, som giver banen sit udtryk, men det er faktisk en forholdsvis flad bane at bevæge sig rundt på.

Længde: 6.429 meter

Sværhedsgrad: Svær

Greenfee: Fra 49 euro

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/MMGqSA2j8rGS2QGN9

Hjemmeside: https://www.panoramicaclubdegolf.com


Club de Campo del Mediterráneo (Castellon)

Beliggende i Castellon ligger her den kendte spanske golfspiller Sergio Garcias hjemmebane. Her skal graves dybt i den mentale golftaske for at komme rundt med en tilfredsstillende score, da der skal træffes flere svære valg undervejs. Ellers er banem karakteriseret ved sit væld af træer hele vejen rundt. Et must, hvis du befinder dig på disse kanter.

Længde: 6.239 meter

Sværhedsgrad: Middel

Greenfee: Fra 53 uro

Beliggenhed: https://g.page/MediterraneoGolf?share

Hjemmeside: https://mediterraneo.golf

 

Club de golf costa de azahar (Castellon)

Du går stort set hele runden på denne ni-hullers bane langs havet, og da det er en forholdsvis flad bane, har du en flot udsigt hele vejen rundt. Det er ikke den sværeste golfbane at spille, men hul 3 kan alligevel volde selv de mest øvede spillere problemer.

Længde: 5.738 meter

Sværhedsgrad: Middel – Svær

Greenfee: Fra 30 euro 

Beliggenhed: https://goo.gl/maps/3SykRsXyxvMA396XA

Hjemmeside: http://golfcostadeazahar.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!