Share

5 familier ejer 1 luksusbolig i Spanien

Fordele med Bolig-udland delebolig konceptet

Mere værdi for pengene

Større bolig

Spar 80% på din drømmebolig

Færre udgifter

Lavere indskud

Betal kun 1/5 af prisen

Med Bolig-udlands delebolig koncept bliver du medejer af en luksusbolig i Spanien. Du indgår i ejerskabet sammen med 4 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 20% pr andel.

Du er velkommen til at købe dig ind i flere forskellige deleboliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Hver familie har 10 ugers brugsret

Find den perfekte bolig i Spanien til dig og din familie

Vi tilbyder nedenstående puljer

Guld
Hero image
Indskud
2.000.000kr.
Mulige områder
Fællesudgifter:
1.500kr./måned
Boligens værdi:
7.500.000kr.
Sølv
Hero image 02
Indskud
1.500.000kr.
Mulige områder
Fællesudgifter:
1.500kr./måned
Boligens værdi:
5.600.000kr.
Bronze
Hero image 03
Indskud
1.000.000kr.
Mulige områder
Fællesudgifter:
1.500kr./måned
Boligens værdi:
3.750.000kr.

Bolig-udland.dk´s delebolig koncept er din direkte adgang til en luksus bolig i Spanien

Mød os i Danmark, når det passer dig

Vi byder gerne på kaffe og en uforpligtende snak om de puljer og emner, du ønsker at vide mere om. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op snarest og finder en dag, der passer dig.

Vi holder også virtuelle online-kaffemøder, så sig til hvis I gerne vil mødes online.

Profile picture for user christian@homes-abroad.com

Christian Boesen

Indehaver/Direktør

Profile picture for user erik.kryger@homes-abroad.com

Erik Kryger

Deleboligansvarlig

Bliv
kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet for at booke et uforpligtende møde.


Spørgsmål & svar

Jeres ejerskab af en 5-1 feriebolig-del sidestilles med det at eje en feriebolig selv – parcelhusreglen finder anvendelse. Det betyder, at I efter de nugældende skatteregler, ikke beskattes i Danmark af fortjenesten ved salget eller benyttelsen af jeres 5-1 feriebolig-del. I Spanien beskattes I pga. de spanske avancebeskatningsregler som kommer i spil når I skal sælge igen. Helt som hvis I selv havde haft jeres egen feriebolig i Spanien.

Nej, boligerne ejes udelukkende af de 5 familier. Bolig-udland.dk fungerer som jeres rådgiver og står for administrationen i de første 3 år. Derefter besluttes det de 5 familier indbyrdes og administrationsaftalen med bolig-udland.dk skal fornyes.

Nej, ikke hos os. Vi mener at alle uger er lige meget værd da folk har forskellige præferencer. Vi ser at flere og flere har fokus på vintermånederne samt gerne vil have mulighed for en spontan ferie ned i deres bolig. Af samme grund kører vi ikke pointsystemer, som andre udbydere. I og med at det kun er 5 familier der deler er det hele meget mere overskueligt.

Når vi etablerer nye foreninger, skal alle familier mødes med os, for at få adgang til vores foreninger. Dette møde er ikke i spil ved gensalg. Ved gensalg har de øvrige 4 familier forkøbsret, hvilket sikrer at der ikke kommer uønskede familier eller personer ind i foreningerne. Kun ved salg eller arv til ægtefælle eller familie i lige linje op og ned udløses forkøbsretten ikke.

Jeres køb af en feriebolig-del udløser ingen udgifter ud over købesummen tillige med kontant deponering af 12 måneders fællesudgifter.

Ja. Hver feriebolig-del´s ejer har hver 1 stemme på generalforsamlingen.