Lejlighed til salg i La Cala de Mijas

Bolig ID: PROCSW-SOU001

€280,000 - €675,000

1,400 €/m2


200
-
237
2
-
3
soveværelser
2
-
4
Badeværelser
178
-
262
Grundareal

Udvikling af 112 luksuslejligheder og penthouses beliggende på forreste linje af golfklubben i Cerrado de Águila, som er en populær golfbane med 9 huller, bygget i højeste moderne stil og ved hjælp af de fineste materialer.
Lejlighederne er designet til at få mest muligt ud af naturligt lys, der går ind i det ydre og indvendige rum, gennem terrassen, hvilket giver en følelse af indre ro.
Landsbyen La Cala de Mijas er en kort 10 minutters kørsel væk og det samme gælder det travle feriested Fuengirola med sine 7 km strande.
Inden for 25 km kan du vælge mellem 15 forskellige golfbaner for at være kun 13 km væk. Udviklingen vil være fuldt indhegnet og vil omfatte tropiske haver og pool områder for at maksimere udendørs beboelse.
Førsteklasses boliger med tidløst design
Fuldt udstyret, topklasse køkken
Stor, luksuriøs og åben planløsning
Smukke, rummelige soveværelser med påklædningsområder
En-suite badeværelser med glasvægge, så du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde den spektakulære udsigt, mens du bader
Store solrige terrasser for at få det bedste ud af livet udendørs
Du vælger:
Typen
Størrelsen
Orienteringen
Udsigten
Stedet
Dit liv! Dit valg!


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Privat Terrasse

Parking

  • Privat

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger