Lejlighed til salg i Valencia

Bolig ID # DELEBOLIG-VAL001

€82,250

685 €/m2

Detaljer

Boligareal
120m2
Soveværelser
4
Badeværelser
2

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 4 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €82,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Dette er en unik bolig der har alt det de fleste søger.

Vi er glade for at præsentere denne bolig som vores delebolig fra Valencia.
Boligen er beliggende kun få minutter fra Malvarrosa-stranden Valencia, den er totalrenoveret og fremstår med fremragende kvalitet og finish.

Den har tre soveværelser med dobbeltsenge, to rummelige badeværelser, stor stue med træbjælker og adgang til en storslået terrasse med markiser, der giver fuld privatliv.

Det uafhængige køkken er fuldt udstyret med alle apparater. Der er trægulve og aircondition.
Ejendommen sælges med alle møbler og apparater.

Malvarrosa-stranden er den mest kendte strand i Valencia, og området er godt forbundet til byens centrum der ligger i gåafstand fra boligen.

På strandpromenaden finder du alle slags restauranter og underholdning, samt alle slags tjenester er indenfor kort afstand – lægehus, apoteker, butikker og cafeer. Der går både busser og metro ind til centrum hele dagen og aftenen.

Her får du med andre ord en sjælden mulighed for at bo tæt på både strand og by. Man kan sige at boligen lægger sig godt op af byens slogan: Valencia – Incredible, but true. Se Valencias promovideo her – https://youtu.be/W_HghoAlZKo

Området:
https://www.bolig-udland.dk/omradeguide-costa-valencia-azahar-valencia-castellon-provins/

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €82,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Omgivelser
  • Tæt på hav
  • Tæt på butikker
  • Tæt på by
Egenskaber
  • Privat terrasse
  • Trægulv


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Sascha Rudkjøbing Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!