Byhus / Rækkehus til salg i Sóller

Bolig ID # DELEBOLIG-MAR001

€121,250

1,054 €/m2

Detaljer

Boligareal
115m2
Soveværelser
3
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 4 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €121,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Smukt nyrenoveret byhus i centrum af Sóller. Huset er på 115m2 og er fordelt med en stue, køkken med adgang til den lille gårdhave og et badeværelse i stueetagen. På første sal er der to soveværelser, et badeværelse og et kontor. Og på øverste etage er soveværelset med eget badeværelse og et påklædning område. Huset er udstyret med gulvvarme.

Soller
I det nordvestlige hjørne af Mallorca, gemt væk af appelsinlunde, ligger Soller – et af øens mest unikke og smukke steder.

Soller har hav, grønne bjerge og er omringet af appelsinlunde og selve landsbyen er hyggelig og charmerende. Soller er rigt på kultur, historie og arkitektoniske lækkerier for ikke at glemme deres gode køkken og lokalt producerede råvarer.

Der bor omkring 14.000 indbyggere i Soller – de fleste spaniere. Dog har flere udlændinge efterhånden slået sig ned i byen, der har en lidt boheme agtig stemning.

Fra Soller går der en historisk gammel jernbane ind til Palma og sporvognen ud til Puerto Soller. Det tager ca 40 min (igennem bjerg tunnelen) til hovedstaden eller lufthavnen.

Der ligger et offentligt lægecenter i Soller, sammen med en række private læger og specialklinikker. Det nærmeste hospital ligger i Palma.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €121,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Egenskaber
  • Privat terrasse
Klima kontrol
  • Gulvvarme


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Sascha Rudkjøbing Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!