Byhus / Rækkehus til salg i Caleta de Vélez

Bolig ID # DELEBOLIG-CSE002

€87,250

247 €/m2

Detaljer

Boligareal
353m2
Soveværelser
6
Badeværelser
2

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 3 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €87,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Dette rummelige 3 etagers terrassehus med i alt 6 soveværelser og to badeværelser og en selvstændig lejlighed har en fantastisk tagterrasse med smuk havudsigt og ligger i det attraktive Caleta de Velez.

Ejendommen består af:
En entré førende til en lille hal med toilet. Længere fremme på højre side er det første soveværelse og modsat, det ny renoverede, moderne åbne køkken og stue. I stuen er der en god brændeovn og aircondition. Køkkenet er kun få år gammelt og indeholder alle faciliteter inkl. en morgenmadsbar, som deler stuen og køkkenet.

Fra køkkenet er der adgang til den første terrasse via en stor skydedør. Terrassen nyder udsigt til haven nedenunder og til den æstetiske pool med have hvorfra vindeltrappe fører op til den 25m2 store tagterrasse med fortelt, udendørs køkken og et opbevaringsrum.

Fra denne terrasse kan du nyde den smukkeste havudsigt og området over Caleta del Velez og om aftenen kan du også nyde en fantastisk udsigt af den belyste kyst. I hallen fører en trappe til anden sal, hvor der er 4 soveværelser, et af disse har adgang til en stor overdækket terrasse og en anden til en lille hyggelig balkon.

Alle værelser har et fælles nyt bygget moderne badeværelse, materialerne er plukkede med omhu og badeværelset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. En separat dør på denne etage fører til tredje sal – ovenover den uafhængige lejlighed. Her er et stort åbent køkken, stue og spisestue, køkkenet er udstyret med alle faciliteter, og den store morgenmadsbjælke er bygget op med natursten, ligesom brændeovnen. Hvilket giver dette værelse en spansk atmosfære. I forbindelse med dette værelse finder man det ny renoverede badeværelse (samme stil som på anden sal) og et separat soveværelse. Fra stuen er der privat adgang til den store flisebelagte terrasse med privat jacuzzi, frugthave og et lille vandfald.

Området inviterer til mange hyggelige aftener, enten separat eller som et familiehus, da der er adgang fra de andre niveauer med en trappe udenfor på huset.

Terrassen har også en separat indgangsport, hvorfra du har adgang til kommunalbassinet, parkering eller mange gode gåture til stranden, hvilket kun tager ca. 10 min. I nærheden er der shopping, restauranter, strande, en dejlig havn og en lang strandboulevard der tager dig hele vejen til Torre del Mar.

Ejendommen er meget godt fordelt og kan bruges enten som et stort familiehus, hjem til to familier eller som en privat del og en lejet lejlighed nedenfor (enten som ferieleje eller som fast husleje), hvilket kan give en god indkomst pr. År.

Dette rummelige terrassehus er meget velholdt og har alle faciliteter og har den bedste havudsigt i dette område, da dette hus er et slutterrassehus og giver mere privatliv og fantastisk udsigt. Dette er et fantastisk hus med fantastisk beliggenhed og fantastisk havudsigt – skal ses!

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €87,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
  • Ildsted/Pejs
Egenskaber
  • Gæstelejlighed
  • Jacuzzi
  • Privat terrasse

Fees, Energy rating

Afgifter
IBI afgifter € 139 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Tine Villanueva Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!