Landhus til salg i Cómpeta

Bolig ID # DELEBOLIG-CSE001

€62,375

780 €/m2

Detaljer

Boligareal
80m2
Grundareal
1000 m2
Soveværelser
2
Badeværelser
1

Om boligen

Update pr 01/05 2021 – 3 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €62,375 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Dette er en vidunderlig landejendom i Spanien med en privat pool i et af de mest efterspurgte location i Competa. Ejendommen er beliggende højt over Competa, med storslået udsigt ned over det frodige landskab og helt til Middelhavet og videre over til Afrikas kyst og op til den imponerende Sierras bjergkæde.
Ejendommen har den ekstra fordel at være beliggende i udkanten af ​​en af ​​de smukke naturparker i Spanien og fra huset kan man gå ned til den smukke landsby Competa.

Ejendomme er fornyligt blevet fuld renoveret både inde som ude og denne bolig tilbyder en fanstastisk hjemlig og intim atmosfære.

Ejendommen er en del af den hyggelige urbanisering Cruz del Monte. Og der er direkte indkørsel til huset samt et stort parkeringsområde foran huset.

Den overdækkede terrasse har en storslået udsigt over landsbyen, bjergene og havet.

Herfra åbner en dør ind i den komfortable stue-spisestue med bjælkelofter, hvor der også er en brændeovn til de hyggelige aftener om vinteren. Til højre er der et fuldt udstyret køkken i rustik stil. En buegang fører til de to gode dobbeltværelser, som begge har indbyggede skabe. Der er også et smukt flisebelagt familiebadeværelse med moderne bruseniche.

Der er mange terrasser rundt om huse, hvor man kan nyde solen eller skyggen. Et par trin fører op til det private swimmingpoolområde med solterrasser og en overdækket terrasse og en udendørs bruser, og herfra har du en imponerende udsigt til havet og til Torre del mar med alle de fantastiske lys, der lyser op om natten.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €62,375 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Omgivelser
  • Tæt på by
Klima kontrol
  • Ildsted/Pejs
Egenskaber
  • Indbyggede skabe
  • Privat terrasse
Pool
  • Privat pool
Orientation
  • Syd


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Tine Villanueva Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!