Villa til salg i Algarrobo

Bolig ID # DELEBOLIG-CSE001

€75,000

417 €/m2

Detaljer

Boligareal
180m2
Soveværelser
4
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 2 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €75,000 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Fantastisk minimalistisk hus, der ligger mindre end 8 min kørsel fra stranden ved Algarrobo kysten og tilbyder den mest fantastiske udsigt over havet og hele kysten linjen.

Noget af designet er taget fra den berømte designer og arkitekt Jørn Utzons sommerhus på Mallorca. Boligen er let, elegant og rummer en masse plads og flere terrasser, alle med smuk udsigt. Huset er beliggende i et lille privat boligområde, bestående af 31 ejendomme hvor der er et port-system, fælles pool og plads til solbadning. 

Boligen er er blevet fuldstændig renoveret og nymalet og står helt klar til at flytte ind!

Huset består af 180m2 og elektrisk garageport, der fører til en stor garage med opbevaring, teknisk område og plads til vaskeri. En lille trappe fører op til første sal, som også har en hoveddør, terrasse og have med fantastisk udsigt over havet. Hovedrummet på dette niveau er et åbent køkken, spisestue, opholdsstue med store dobbelte skydedøre, der åbner ud til terrassen. Der er en ny brændeovn, nye hvidevarer, ny Panasonic aircondition, central støvsuger i hele huset og gulvvarme.

I forbindelse med opholdsstuen er der to soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede skabe, et hyggeligt fælles badeværelse med bruser. En trappe fører til anden sal, her er en stor åben stue, med store skydedøre, der åbner ud til en anden stor terrasse og igen med fantastisk udsigt til havet og det omkringliggende landskab.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €87,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Egenskaber
  • Dobbeltvindue
  • Jacuzzi
  • Privat terrasse
Parkering
  • Garage

Fees, Energy rating

Afgifter
IBI afgifter € 93 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Tine Villanueva Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!