Villa til salg i Cómpeta

Bolig ID # DELEBOLIG-CSE001

€87,500

530 €/m2

Detaljer

Boligareal
165m2
Grundareal
56000 m2
Soveværelser
4
Badeværelser
2

Om boligen

Update pr 21/5 2020 – 2 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €87,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Hyggeligt landsted med en smuk udsigt over havet, beliggende i den spektakulære Competa, omgivet af landbrugsjord, med kun mindre end 2,5 km til Competa by og naturparken. Ejendommen ligger øst og består af 4 soveværelser, 2 badeværelser, begge med bruser og en med vaskemaskine, hvidt trækøkken og åben spisestue / stue med store glasdøre, der fører ud til den sydvendte terrasse med fantastisk bjerg og hav udsigt. I forbindelse med huset er der en garage, hvor der er mulighed for at lave en selvstændig gæstelejlighed. Haven ligger op til mange muligheder så der kan nemt plantes flere frugttræer og planter, hvis dette ønskes – en have for naturelskere eller børn, der vil gemme sig i den lille skov. Et smukt sted, der skal ses.

Ejendommen har sin egen indkørsel med masser af forskellige parkeringspladser i skyggen, da indkørslen er gennem en lille skov, og du kan også køre ned til parkeringspladsen foran garagen. Ejendommen er omgivet af dejlige træer og natur, og i haven er der anlagt en smuk grillplads, hvor du kan nyde skyggen og den dejlige havudsigt. Foran huset er et dejligt terrasseområde, der med små skridt fører til det hyggelige jacuzzi-område, hvor du kan sidde og nyde den smukke udsigt over havet og bjergene, mens du drikker en dejlig tropisk drink. Denne plads er perfekt til at bygge en dejlig pool med fantastisk solbadningsområde.

Du får adgang til huset gennem den smukke og lyse opholdsstue, der bruges som en hyggelig spisestue med dobbelt glas og sikkerhedsskydende glasdøre og entre ind i dette dejlige store rum, herfra har du både adgang til køkkenet eller til den næste opholdsstue. Det landlige køkken i træhvid farve og hvidvasket parketgulv, der fører ind i den dejlige og rummelige stue, med en god brændeovn og aircondition installeret. Loftet har træbjælker overalt, hvilket gør dette rum meget hyggeligt og har en dejlig landlig stil. I hver side af stuen er der adgang til soveområder, i højre side er der to dobbeltværelser og et nyt renoveret badeværelse. Denne ende af huset har stadig de gamle døre og rustikke trævinduer. I venstre side er der en gang, der fører til soveværelset med eget badeværelse med vaskemaskine og yderligere et separat soveværelse med dobbeltseng. Dette er en meget interessant ejendom med mange muligheder.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €87,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Egenskaber
  • Double glazing
  • Jacuzzi
  • Privat terrasse
Parkering
  • Garage

Fees, Energy rating

Afgifter
IBI afgifter € 93 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Tine Villanueva Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!