Villa til salg i Fuengirola

Bolig ID # DELEBOLIG-CDS003

€246,250

1,353 €/m2

Detaljer

Boligareal
182m2
Grundareal
712 m2
Soveværelser
3
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 21/5 2020 – 4 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €246,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Innovativt og bæredygtigt boligprojekt af høj kvalitet designet til at tilbyde den bedste moderne livsoplevelse i det sydlige Spanien.

komplekset bygger omkring en ekstraordinær livskvalitet, hvor beboerne opfordres til at leve sundere liv med et stort udvalg af wellness faciliteter og -tjenester. Dette ud over smukt indrettede moderne lejligheder og himmelvillaer, faciliteter fra det 21. århundrede og en panoramisk beliggenhed.

Villaen er beliggende i et af de mest eksklusive områder i Benalmadena med under 1 km til vandet og promenaden, hvor du finder et væld af restauranter og barer. Dette giver også en dejlig mulighed for en gåtur langs promenaden på 8 km.

Villaen er opført i lækkert minimalistisk look, med stor fokus på det luksuriøse og privatliv. Dertil hører med, at der lige ved siden af villaen ligger den fantastiske sportsklub Reserva del Higueron, som tilbyder alt lige fra fitness, yoga, indendørs og udendørs pools til spa og massage. En klub som har eksisteret i mange år og hvor man som ejer af boligen får gratis medlemskab til det første år til alle faciliteterne.

Derudover byder området omkring boligen også på 2 Michelin restauranter, sports cafe, roof top terrasse med inifinity pool og japansk restaurant.

Til at toppe det hele så har man også den regionale togstation indenfor 2 min. Som kører mellem Fuengirola og Malaga, på denne måde kan du nemt og billigt fragte dig selv fra lufthavnen i Malaga og direkte til din ferielejlighed.

Indenfor 2 min har du desuden motorvejen direkte til lufthavnen i Malaga, som du kan komme til på under 15 min.

Villaen er bygget i meget høj kvalitet og standard med stort fokus på både inde- og ude liv i huset. Hvor er der lagt stort vægt på at disse skal flyde sammen så meget som muligt, i og med vi nok kommer til at bruge en del af vores tid udendørs.

Med til huset følger naturligvis en lækker privat infinity pool og have med.

Huset har også egen overdækket privat parkering til 2 biler.

Et meget lækkert hus og helt fantastisk beliggenhed, som sjældent kommer på markedet, hvor du har alt indenfor meget kort rækkevidde, men samtidigt har du mulighed for at trække dig tilbage og være dig selv og slappe af sammen med familien.

En bolig som tilbyder det bedste af det hele!

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €246,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Egenskaber

Have
  • Privat have
Parkering
  • Privat parkering
Pool
  • Privat pool
Egenskaber
  • Privat terrasse

Fees, Energy rating

Afgifter
Fællesudgifter €1050 /År (€ 87.5/ Måned)
IBI afgifter € 275 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Lotte Kristiansen Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!