Lejlighed til salg i El Higueron

Bolig ID # DELEBOLIG-CDS002

€106,250

1,235 €/m2

Detaljer

Boligareal
86m2
Soveværelser
2
Badeværelser
2

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 2 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €106,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Det er nu muligt at købe denne luksuslejlighed med 2 soveværelser og allerede flytte ind til sommer, hvor projektet står færdigt! Dette er en mulighed, som sjældent byder sig.

Komplekset er beliggende i et af de mest eksklusive områder i Benalmadena med under 1 km til vandet og promenaden, hvor du finder et væld af restauranter og barer. Dette giver også en dejlig mulighed for en gåtur langs promenaden på 8 km.

Boligerne er opført i små blokke med få lejligheder, som giver et mere intimt og privat liv i lejlighederne. Dertil hører med, at der lige ved siden af komplekset ligger den fantastiske sportsklub Reserva del Higueron, som tilbyder alt lige fra fitness, yoga, indendørs og udendørs pools til spa og massage. En klub som har eksisteret i mange år og hvor man som ejer af boligen får gratis medlemskab til det første år.

Derudover byder området omkring boligen også på 2 Michelin restauranter, sports cafe, roof top terrasse med inifinity pool og japansk restaurant.

Til at toppe det hele så har man også den regionale togstation indenfor 2 min. Som kører mellem Fuengirola og Malaga, på denne måde kan du nemt og billigt fragte dig selv fra lufthavnen i Malaga og direkte til din ferielejlighed.

Selve lejligheden er opført med et minimalistisk touch, som giver et lækkert flow i lejligheden. Fra indgangen og ind i den store åbne stue og køkken, er der sat store vinduespartier i terrassedørene fra gulv til loft, som når åbnes, giver et endnu større fælles areal i stue og køkken, da terrassen forlænger dette. Og så har man naturligvis en skøn havudsigt fra terrassen og stuen, som blot gør denne lejlighed endnu mere eftertragtet.

Bagtil finder man soveværelserne og 2 tilknyttede badeværelser, som alle får et dejligt naturligt lysindfald i rummene.

Til komplekset er der naturligvis også en fælles pool og fitness, som kun ejerne kan benytte.

Med lejligheden følger en privat parkeringsplads i kælderen og opbevaringsrum.

Dette er en perfekt lejlighed til familier eller par, som gerne vil have fred og ro, men samtidig have alt lige ved hånden.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €106,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Pool
  • Fælles pool
Egenskaber
  • Indbyggede skabe
  • Gym
  • Privat terrasse
  • Opbevaringsrum
Parkering
  • Privat parkering

Fees, Energy rating

Afgifter
Fællesudgifter €600 /År (€ 50/ Måned)
IBI afgifter € 200 /År


Video


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Lotte Kristiansen Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!