Villa til salg i Torre de la Horadada

Bolig ID # DELEBOLIG-CBS002

€287,500

1,891 €/m2

Detaljer

Boligareal
152m2
Grundareal
220 m2
Soveværelser
4
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 2 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €287,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Denne yderst moderne villa i funkis stil ligger placeret i tredje række til Las Higueras der er de smukkeste sandstrande på Costa Blanca. Boligen er opføres efter underskrift og det tager ca. 1 år. Før villaen står klar.

Boligen indeholder 4 store soveværelser, 3 badeværelser. Derudover er der et stort køkken alrum, hvor der er plads til at være social og nyde hinandens selskab. Lejligheden er udstyret med store gulv til loft vinduer, der giver en masse lys og en helt særlig rummelighed. Går du gennem de store skydedøre kommer du direkte ud i haven, hvor du har god plads og din egen private pool. På taget finder du en stor tagterrasse, hvor der er plads til at nyde de mange solskinstimer og varme sommeraftener med en fantastisk udsigt over kysten. På tagterrassen er der mulighed for at installere et udekøkken, hvis man ønsker.

Villaen er placeret i Torre de La Horadada ca. 1 times kørsel fra Alicante lufthavn. Boligen ligger i tredje række til vandet og den smukke sandstrand Las Higueras og inden for kort gåafstand finder du grønne områder, masser af spisesteder og strandbarer mm. Selvom det er muligt at få sig nogle drinks og have det sjovt i Torre de La Horadada, så er området roligt, afslappet og ikke præget at natklubber og turister der kommer for at feste.

Køre du 5 min. Fra kysten kommer du til den charmerende og hyggelige by Pilar de La Horadada, her er liv året rundt, masser af gode spisesteder og alt hvad man ellers har brug for i dagligdagen. I Pilar de La horadada er en stor del er befolkningen Spaniere, det giver en mere autentisk og naturlig atmosfære.

Er du til Golf eller ønsker du blot at lære det, så er området ideelt, her finder du et stort udvalg af golfbaner inden for kort afstand af hinanden, heriblandt nogle af de bedste i Europa!

Har i jeres unge børn med på ferie og synes de der skal ske lidt ekstra, så er der rig mulighed for at nyde nattelivet i de omkringliggende byer, her er der blandt andet mulighed for at tage til Torrevieja, hvor der sker en helt masse i de sene aftentimer. Shopping er der også massere af i området, her kan det anbefales at tage turen til Torrevieja eller et smut til La Zenia Boulevard der er det største shoppingcenter på Costa Blanca.

Området tilbyder en masse muligheder og har en helt utrolig charme. Der er uden tvivlt noget for enhver.

Boligen henvender sig til familien hvor børnene er flyttet hjemmefra, familien der elsker golf eller den store familie der har brug for plads og ønsker en rolig placering på Costa Blanca i en af de mest efterspurgte områder. Køber du en part i denne bolig, får du mulighed for at holde dine fremtidige ferier i den mest skønne paradis lignende omgivelser.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €287,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Omgivelser
  • Tæt på hav
Egenskaber
  • Indbyggede skabe
  • Privat terrasse
  • Solarium
Have
  • Privat have
Parkering
  • Privat parkering
Pool
  • Privat pool


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!