Lejlighed til salg i Punta Prima

Bolig ID # DELEBOLIG-CBS001

€65,000

903 €/m2

Detaljer

Boligareal
72m2
Soveværelser
3
Badeværelser
2

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 2 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €65,000 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Denne skønne lejlighed ligger på 1 sal, i den populære urbanisation La Recoleta i Punta Prima. Boligerne er opført i charmerende spansk arkitektur, med varme og behagelige farver, der giver en afslappet og hjemlig følelse. Lejligheden indeholder 3 store soveværelser, 2 badeværelser, et rummeligt køkken alrum og en dejlig sydvendt terrasse, hvor du kan nyde de mange solskinstimer. Til lejligheden medfølger også parkeringsplads i parkeringskælder og dertil et opbevaringsrums, hvor der bla. kan opbevares cykler mm.

Urbanisationen La Recoleta er utrolig populær og blandt de bedste i området. Du finder nogle fantastiske fællesarealer bestående af dejlige grønne græsplæner, flotte planter og palmer. Har du brug for at blive nedkølet, så er der også et fantastisk poolområde og kun 100 meter ned til stranden.

Denne lejlighed passer perfekt til børnefamilier, pensionister der kommer for at nyde de mange solskinstimer og høje temperaturer i vinterhalvåret, men også til familien med voksne børn.

La Recoleta ligger i området Punta Prima helt ude på Costa Blancas sydlige kyststrækning, der ligger inden for 30 minutter fra både Murcia og Alicante lufthavn. Middelhavsklimaet betyder, at du kan forvente omkring 320 solskinsdage om året – perfekt til dig, der gerne vil have fuldt udbytte af at bo ude ved stranden, hvor badevandstemperaturerne i øvrigt er nogle af de højeste i hele Spanien, takket være havstrømmene fra Afrika.

I Punta Prima finder du alt hvad du har brug for i dagligdagen, inden for kort gåafstand. Her finder du bla. Masser af restauranter, indkøbsmuligheder, banker mm. For større butikker skal du tage til det nærliggende Torrevieja, som kun er ti minutters kørsel væk. Her finder du en lang række faciliteter, herunder et af de største gademarkeder på Costa Blanca og Las Habaneras, et stort indkøbscenter, hvor du finder mange populære mærkevarer. Hvis du leder efter sjove aktiviteter for hele familien, er der masser af muligheder, herunder et vandland, biograf, bowling, marina, og de smukke strande i Playa Flamenca. Hvis det er det natteliv, du søger, finder du også en række barer, klubber og restauranter.

For golfelskere er der adskillige golfbaner at vælge imellem, herunder Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf Club samt hele Costa Blanca områdets bedste bane beliggende i det mondæne Las Colinas Golf Club, for blot at nævne nogle få.

Helt generelt er denne bolig beliggende på en rolig lokation, men alt hvad hjertet begære inden for kort afstand.

Projektet La Recoleta er under opførsel og forventes at stå helt færdigt September 2020.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €65,000 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Egenskaber
  • Indbyggede skabe
  • Privat terrasse
  • Opbevaringsrum
Parkering
  • Garage


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!