Lejlighed til salg i Altea

Bolig ID # DELEBOLIG-CBN002

€212,500

820 €/m2

Detaljer

Boligareal
259m2
Soveværelser
4
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 4 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €212,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Denne super eksklusive penthouse lejlighed ligger placeret i første række til stranden i den eksklusive lystbådehavn Puerto Campomanes i urbanisationen Mascarat i Altea. Boligen er opført i 1997 og fået en gennemgående renovering i 2012 og står idag som en helt moderne bolig.

Boligen indeholder 4 store soveværelser, 3 badeværelser. Derudover er der et stort køkken alrum, hvor der er plads til at være social og nyde hinandens selskab. Lejligheden er udstyret med store gulv til loft vinduer, der sammen med de ekstra høje lofter, giver en masse lys og en helt særlig rummelighed. Går du gennem de store skydedøre kommer du ud på en meget stor terrasse, hvor der er plads til at nyde de mange solskinstimer og varme sommeraftener med en fantastisk udsigt over Altea bugten og den charmerende havn. Boligen er udstyret med central aircondition i alle rum og sælges møbleret, som det fremgår på billederne.

I komplekset finder du en privat pool, concierge service og parkeringskælder hvor du har din egen parkeringsplads og opbevaringsrum.

Lejligheden er placeret i urbanisationen Mascarat en eksklusiv og yderst populær placering i Altea ca. 45 min. kørsel fra Alicante lufthavn. Boligen ligger i første række til vandet og inden for kort gåafstand finder du smukke stenstrande med krystalklart vand og fantastiske omgivelser. Ligeledes kan du nyde den charmerende og hyggelige lystbådehavn Puerto Campomanes, hvor du finder et stort udvalg af lækre restauranter og eksklusive beach clubs.

En kort køretur på omkring 10 min. Giver dig muligheden for at opleve den smukke og kunstneriske gamle bydel i Altea, med skæve brostensbelagte gader og kalkmalede bygninger og ønsker du at shoppe er der også rig mulighed for dette i Altea. Køre du 10 min. Nordpå kommer du til byen Calpe, her finder du lange smukke sandstrande, hvis du foretrækker det frem for de nærliggende små laguner med sten.

I området er der også en masse smukke naturoplevelser, du finder bla. Nogle af de smukkeste vandreruter og et landskab der er idéelt for cykelentusiaster. Besøg evt. Også Castell del Guadalest og nyd din morgenkaffe i denne charmerende bjerglandsby med betagende udsigt over krystal søerne. Eller tag en forfriskende dukkert i smukke vandfald ved fuentes del Algar.

Området tilbyder en masse muligheder og har en helt utrolig charme. Der er uden tvivlt noget for enhver.

Boligen er til dig som ønsker den bedste udsigt og placering på Costa Blanca uden at gå på kompromis med boligen. Køber du en part i denne bolig, får du mulighed for at holde dine fremtidige ferier i den mest skønne paradis lignende omgivelser.

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €212,500 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Omgivelser
  • Tæt på hav
Pool
  • Fælles pool
Parkering
  • Garage
Egenskaber
  • Elevator
  • Opbevaringsrum

Fees, Energy rating

Afgifter
Fællesudgifter €300 /År (€ 25/ Måned)
Affaldsafgift € 35 /År
IBI afgifter € 225 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!