Lejlighed til salg i Barcelona (City)

Bolig ID # DELEBOLIG-BCL001

€156,250

1,132 €/m2

Detaljer

Boligareal
138m2
Soveværelser
4
Badeværelser
3

Om boligen

Update pr 01/03 2021 – 3 andel tilbage

VIGTIG INFO! Dette er en bolig der indgår i vores deleboligkoncept. De €156,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj, hvis man vil købe lignende bolig selv!

Udover jeres pris pr andel skal i påregne 20% af andelsprisen til at dække handelsomkostninger (skat og afgifter til den spanske stat) samt til advokat, notar, administration samt køb af møbler, indretning og klargøring af boligen. Dette bliver jeres endelige og totale købspris. Skulle der blive penge til overs efter at alle udgifter er betalt tilfalder de selvfølgelig de fire ejere.

Boligen
Vi tilbyder denne ejendom i poblenou distriktet i hjertet af Barcelona by – tæt på strand og vand. Det er en lejlighed men fungerer som et individuelt hus, da man har adgang fra gaden, det har to etager, og der er ingen naboer på toppen.
Boligen er nyligt restaureret og er beliggende ved siden af Rambla del Poble Nou, kun 2 minutter fra stranden. Den har i alt 4 værelser, tre af dem dobbeltværelser, soveværelset er en suite med det integrerede badeværelse og et andet enkeltværelse. 3 badeværelser, åbent køkken til stuen fuldt udstyret med alle apparater. Nyrenoveret med moderne stil og materialer af høj kvalitet. Parket- og egetræsgulv på terrassen, aircondition varmt / koldt, udvendigt tømrerarbejde i PVC-aluminium, led belysning og alarmsystem.

det er en bolig med massere personlighed og med smukke detaljer, der giver det sin egen karakter. Beliggenheden er i top og området er kendt for sit gode udvalg af alle slags butikker, tjenester og transport. Kort afstand til en masse kultur, dynamik, barer, terrasser nede ved stranden. Kort afstand til metrostationen Llacuna L4.

En perle af en bolig i hjertet af Barcelona – skal ses og opleves.

El Poblenou distriktet er et spændende sted at bo. Med trendy caféer og tapasbarer på Rambla del Poblenou samt renoverede fabrikker, der huser kontorer og designudstillinger. Blandt seværdighederne tæt på Plaza de las Glorias Catalanas er Els Encants loppemarked, det futuristiske Barcelona Design Museum og Torre Agbar skyskraber, designet af Jean Nouvel. Bogatell stranden der ligger i kort gåafstand fra boligen er meget populær blandt de lokale og der er altid liv hele året rundt.

Området:
https://www.bolig-udland.dk/omradeguide-barcelona-tarragona-provins/

Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få mere bolig for pengene med en delebolig.

Vores delebolig koncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og dermed få meget mere bolig for pengene.

Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe sig ind i flere forskellige dele boliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Din pris er præcis 1/4 del af boligens reelle handelspris da der er 4 andele på hver bolig. Boligen har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering. Alle driftsudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

De €156,250 er prisen pr andel. Den totale værdi/pris for boligen er fire gange så høj. Vi forhandler den endelige pris på plads med ejer/bygherre, når vi har fire konkrete familier der hver især har indbetalt reservation/depositum. Det kan derfor meget vel tænkes at prisen bliver endnu lavere!

Find mere information om konceptet og se de andre udbudte deleboliger her – https://www.bolig-udland.dk/delebolig/


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Sikkerhed
  • Alarmsystem
Omgivelser
  • Tæt på havn
  • Tæt på hav
  • Tæt på butikker


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Tvile Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!