Solgt

Lejlighed til salg i Benalmádena Pueblo

Bolig ID # SOLGTCSW-714-R3427183

€169,000

1,817 €/m2

Detaljer

Boligareal
93m2
Soveværelser
2
Badeværelser
2

Om boligen

Nedsat fra €180000 nu €169000

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
God størrelse 2 værelses lejlighed, kun 5 min. fra centrum af Benalmadena Pueblo.
Fra denne velholdte lejlighed har du en dejlig udsigt over havet og kysten af Costa del Sol.
Lejligheden er fuldt møbleret, så du kan straks flytte ind.

I komplekset finder du fælles swimmingpool, have og parkering.
Lejligheden har i en årrække været brugt til udlejning både til kort og langtidsleje.

Område

Benalmádena er en af ​​Costa del Sols mest populære byer med god grund. Den tilbyder alt hvad du kan forvente af denne del af Spanien: godt vejr hele året rundt, adgang til en kystlinje fyldt med fantastiske strande og en marina der kan konkurrere med glamouren i Marbella længere mod vest.

Besøg den arabiske Puerto Marina, hvor du kan gå og se på de smukke lystbåde, tage en tur ud på havet og få et glimt af delfiner eller bare stoppe og nyde de mange restauranter, barer og butikker. Fortsæt langs Paseo Maritimo-promenaden, der strækker sig i hele byens længde og fortsætter helt til Torremolinos.

Væk fra kysten tilbyder Benalmádena meget andet for at underholde dig, herunder en forlystelsespark, akvarier og et af Spaniens mest besøgte kasinoer. Og hvis du ønsker at komme væk fra det hele, tilbyder dette varierede feriested en fantastisk attraktion: Tag svævebanen til toppen af ​​det 769 meter høje Calamorro bjerg, mediter i den buddhistiske stupa eller gå en tur rundt om søen ved Paloma Park sammen med kaniner og påfugle der går frit omkring. Benalmádena er så meget mere end blot et feriested.

Samfund
Det officielle antal indbyggere i Benalmádena er 67.000, og omkring en fjerdedel er udlændinge.

Ejendom
Benalmádena er kendt for sine store og små komplekser; du kan finde overkommelige lejligheder i større højhuse eller dyrere penthouselejligheder med udsigt over marinaen. Mange villakvarterer tæt på golf, vand og indkøb. Benalmádena har boliger i alle prisklasser og til enhver smag!

Sundhed
Du finder to offentlige klinikker og et hospital i byen – eller mere præcist i Arroyo de la Miel – det store lokale område.

Transport
At komme rundt er ikke et problem i Benalmádena. Du er kun 20 minutters kørsel fra centrum af Malaga og dens lufthavn. Offentlig transport er også ekstremt praktisk med en regelmæssig busforbindelse og togstation, der kører gennem byen og kører både til Malaga og Fuengirola hvert 20. minut.

Shopping
Benalmádena er en by med masser af shopping muligheder, og du finder masser at bruge dine penge på, uanset dit budget eller din smag. De fleste af de små butikker er på hovedgaden i Benalmádena centrum og omkring marinaen. Du finder også et lille indkøbscenter og et travlt gademarked på Tivoli Worlds parkeringsplads hver fredag, der sælger tøj, smykker, sko, legetøj og mad.

Leveomkostninger
På grund at de mange turister er priserne lidt højere end på nogle af Costa del Sol’s mere stille steder. Men med let adgang til shopping uden for byen kan du let holde dit budget.


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Omgivelser
 • Tæt på golf
 • Tæt på havn
 • Tæt på hav
 • Tæt på butikker
 • Tæt på by
Pool
 • Fælles pool
Egenskaber
 • Overdækket terrasse
 • Indbyggede skabe
 • Elevator
Sikkerhed
 • Dørtelefon
 • Lukket kompleks
 • Internet
 • Underjordisk parkering
Views
 • Havudsigt
Orientation
 • Syd


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Lotte Kristiansen Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!