Solgt

Lejlighed til salg i Arenales del Sol

Bolig ID # SOLGTCBS-731

€139,000

1,853 €/m2

Detaljer

Boligareal
75m2
Soveværelser
2
Badeværelser
1

Om boligen

Blot 15 minutters kørsel fra Alicante lufthavn, ligger denne lejlighed med udsigt til grønne områder i kystbyen, Arenales del Sol. Fra lejligheden er der gåafstand til den flotte sandstrand, Playa Arenales del Sol, hvor man finder et bredt udvalg af gode restauranter, barer og vandsportsfaciliteter. Alicante Centrum er ligeledes blot 15 minutter væk i bil.

Lejligheden er meget velholdt og består af 2 soveværelser, 1 badeværelse med badekar, flot køkken og en god stue med sofagruppe og spiseplads. Der er ligeledes en god størrelse terrasse, hvorfra kan man sidde og nyde udsigten ud over de grønne træer samt Gran Alacant ude i horisonten.

I komplekset er der et stort, velholdt poolområde med børnepool og legeplads samt tennis – og boldbaner til fri afbenyttelse. Desuden er der fælles tagterrasse og en tilhørende, privat parkeringsplads i kælderniveau.

Område

Los Arenales Del Sol ligger kun 15 minutter fra Alicantes enorme internationale lufthavn og er en smuk, rolig by med en fremragende strand, der er ’Blå Flag-certificeret’.

Byen blev opført i 1980’erne og 1990’erne, og er dermed ganske ny og fyldt med smarte lejligheder og villaer beliggende omkring Paseo Maritimo. Denne flisebelagte promenade har en gågade med cykelstier, caféer, barer og restauranter.

For at komme til stranden skal du krydse den lange træpromenade over et fladt, kratbevokset område. Dette er en del af Clot de Galvany Natur Reservat, et massivt område med saltmarsk og klitter, der ligger mellem Los Arenales Del Sol og Gran Alacant, der er hjemsted for sjældne arter af planter, fugle og dyr. Selve stranden er en næsten 3 kilometer lang strækning med fint, hvidt sand, som har så lav en hældning, at du skal langt ud før der er dybt nok til at svømne.

Dette har medført en stor tilgang af windsurfere m.m., hvor det også er muligt at leje udstyr og tage begynder-lektioner. Det er en populær strand blandt børnefamilier og der er blandt andet etableret en oppustelig forhindringsbane ude i vandet. Stien, der forbinder stranden med det nærliggende El Carabassi, bruges af vandrere, cyklister og skatere. Både byerne Elche og Alicante ligger under 30 minutters kørsel væk.

Samfund
Los Arenales Del Sol er et meget attraktivt sted for såvel spaniere, som udlændinge at eje feriehuse og/eller investeringsejendomme på grund af lufthavnens nærhed.

Ejendom
Der er flere små projektbyggerier, der består af lejligheder og rækkehuse med fremragende fællesområder samt rækker af fritliggende villaer med store udenoms arealer.

Transportmuligheder
Alicante lufthavn ligger under 15 minutters kørsel, og der er en busforbindelse, der forbinder Los Arenales Del Sol med Elche, Alicante og Santa Pola, der kører hvert 30. minut.

Sundhed
Både Consultorio Medico L’Altet og Consultorio de Verano Urbanova er i byområder i nærheden. Hospitalet IMED Elche er åbent 24 timer i døgnet.

Faciliteter
Der er en lille samling af high street-virksomheder og et gademarked tirsdag og fredag ​​eftermiddag.

Leveomkostninger
Boligerne i Los Arenales Del Sol er til yderst konkurrencedygtige priser, taget i betragtning af, hvor tæt det ligger på Alicante Centrum. Som nævnt tidligere, er boligpriserne på den sydlige del af Costa Blanca, altså syd for Alicante, en del billigere end i den nordlige del.


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
 • Klimaanlæg
Omgivelser
 • Tæt på hav
 • Tæt på butikker
Pool
 • Fælles pool
Egenskaber
 • Overdækket terrasse
 • Indbyggede skabe
 • Jacuzzi
 • Elevator
 • Paddle tennis
 • Privat terrasse
 • Tennisbane
Sikkerhed
 • Dørtelefon
 • Lukket kompleks
Køkken
 • Fuldt udstyret
Møbler
 • Fuldt møbleret
 • God stand
 • Marmorgulv
Views
 • Bjerg
Orientation
 • Sydvest

Fees, Energy rating

Afgifter
IBI afgifter € 330 /År


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!