Villa til salg i Gran Alacant

Bolig ID # BSUCBS-729

€485,000

1,940 €/m2

Detaljer

Boligareal
250m2
Grundareal
650 m2
Soveværelser
6
Badeværelser
4

Om boligen

Smuk villa beliggende i Gran Alacant, moderniseret med kvalitetsmaterialer og respekt for den spanske byggestil.

Villaen er i tre etager; lys og venlig kælder, stueplan og første sal samt tagterrasse med pergola, hav- og bjergudsigt og udsigt til Alicante.

Kælderen er opført for blot 3 år siden i samarbejde med en arkitekt og er godkendt af kommunen. Den rummer 2 store soveværelser, kontor/værksted, stort og rummeligt badeværelse samt en stor stue, hvor der er klargjort installationer til opsætning af evt. køkken, hvis dette ønskes.

Stueetagen består af en lys entre, et veludstyret køkken; komfur med 8 gasblus og 3 ovne, opvaskemaskine og amerikanerkøleskab. Foruden dette, er der både dagligstue og spisestue, hvor muren fra stuen til spisestuen er væltet og erstattet med en foldeglasvæg i panserglas. Fra spisestuen er der direkte nedgang til poolområdet samt udsigt til Alicante, middelhavet og bjerge. Stueetagen rummer desuden 2 værelser og 2 badeværelser med ny sanitet.

Fra stuen er der trappeopgang til husets førstesal, som består af et soveværelse med en-suite badeværelse og walk-in-closet. Desuden er der udgang til en stor tagterrasse med en fantastisk udsigt. Som en ekstra detalje, er den oprindelige væg ud mod tagterrassen revet ned og erstattet med glasdøre for at få mest mulig udsigt.

Fælles for alle husets etager er at der er anlagt gulvvarme med termostater til hvert rum.

Udenomsarealer
Omkring villaen er der en dejlig have, hvor det meste af arealet er belagt med klinker for at gøre det så vedligeholdelsesfrit som muligt. Havens centrum er en 10 meter lang pool, som er dyb på midten og lav i enderne. I den øvrige have er der masser af palmer, et appelsintræ, citrontræ, figentræ og et 500 år gammelt oliventræ samt en urtehave og automatisk vanding. En ting, der er værd at fremhæve ved villaens terrasseareal, er uden tvivl det store udekøkken, som består af komfur med 4 gasblus og ovn, Weber gasgrill, håndvask og køleskab – alt hvad der er brug for i et køkken. Desuden er der mur rundt om hele grunden, som nogle steder er forhøjet ekstra for mere privatliv.

Beliggenhed
Fra villaen er der den flotteste udsigt til Alicante, samt bjerg- og havudsigt. Boligen er beliggende i det attraktive område nær Plaza Mayor, hvorfra der er adgang til supermarkeder, restauranter, banker, barer, forretninger, offentlig transport, parker m.m. i gåafstand. De smukke sandstrande, Los Arenales og Carabassi ligger blot 25 minutter væk på gåben eller 5 minutter bil. Der er også rig mulighed for at tage cyklen eller det lille shuttle-tog, der dagligt kører i pendulfart fra bymidten til stranden.

Om Gran Alacant
I Gran Alacant vil du straks føle dig velkommen i det afslappede lokalsamfund, som i øvrigt er et perfekt match til enhver, der ønsker at få mest muligt ud af at bo tæt på Alicante, lufthavnen samt en god badestrand.
Byen er en samling af moderne urbaniseringer, som tilsammen udgør den perfekte blanding af en spansk badeby og et afslappet miljø. De mange attraktive faciliteter, byen tilbyder, passer godt ind i de fantastiske naturlige omgivelser, herunder blot 4 kilometer til den ’Blå Flag-certificerede’ strand, sandklitter, saltmarsk og et naturreservat, hvor du kan fortabe dig midt i områdets unikke flora og fauna.
Med Alicante lufthavn blot 10 minutter væk, har Gran Alacant længe været et attraktivt område for både udenlandske købere og spanske husejere. Da dette ikke udelukkende er et turiststed, lægges der også stor vægt på de mennesker, der bor her året rundt; der er bl.a. taget højde for ikke at overbefolke området. Beboere kan nyde godt af et stort udvalg af faciliteter, herunder et fremragende indkøbscenter og vandsport klub. Du er også ved siden af ​​Santa Pola, som er hjemsted for den største fiskeriflåde i Middelhavet – og det betyder, du kan servere den friskeste fisk i regionen ved dit bord hver dag.

Samfund
Du bor i et samfund på omkring 10.000 mennesker, der er jævnt fordelt mellem spaniere og udlændinge fra hele verden. Mange mennesker betragter Gran Alacant som en forstad til Santa Pola i, men efterhånden som byen udvikler sig, dannes dens egne særpræg.

Ejendom
Siden den første boligudvikling begyndte i Gran Alacant, har over 25 nye urbaniseringer fulgt trop. I dag finder du huse med fantastisk udsigt over havet i den øverste del, mens det fladere nederste område giver nem adgang til stranden og lokale faciliteter. Der er noget, der passer til de fleste budgetter, fra villaer til byhuse og lejligheder til meget favorable priser!

Transportmuligheder
Du har både Alicante lufthavn og togstation i nærheden, hvilket gør at byen er godt forbundet til de fleste destinationer. Ydermere, er der i selve Gran Alacant en rigtig god busforbindelse til de omkringliggende byer, samt et lille shuttle-tog, der transporterer dig til og fra stranden.

Sundhed
Byen har sit eget offentlige sundhedscenter sammen med en tandlæge og apotek. Hvis du har brug for adgang til nødhjælp, er der en 24-timers skadestue i nabolaget, Santa Pola, samt et hospital i Elche.

Faciliteter
Alle dine indkøbsbehov imødekommes takket være det store indkøbscenter og alle de forskellige supermarkeder. Gran Alacant har også sit eget rådhus, postkontor, politistation, frisører og et ugentligt marked, hvor du kan hente lokalt producerede, økologiske produkter.

Leveomkostninger
Det er muligt at leve for et beskedent budget i Gran Alacant, takket være udvalget af supermarkeder og de forskellige lavpris-faciliteter, området tilbyder. Det lokale marked gør det ligeledes nemt at leve billigt, især hvis du er villig til at prutte om priserne!

Find alle boliger til salg i Gran Alacant her.


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Egenskaber
 • ADSL / WIFI
 • Grill
 • Overdækket terrasse
 • Dobbeltvindue
 • Ensuite badeværelse
 • Indbyggede skabe
 • I nærheden af ​​transport
 • Privat terrasse
 • Solarium
 • Vaskerum
 • Trægulv
Klima kontrol
 • Klimaanlæg
 • Gulvvarme
 • U/F/H Badeværelser
Omgivelser
 • Tæt på golf
 • Tæt på havn
 • Tæt på skoler
 • Tæt på butikker
Views
 • Bjerg
 • Havudsigt
Møbler
 • Delvist møbleret
Have
 • Privat have
Pool
 • Privat pool
 • Nyligt renoveret


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!