Lejlighed til salg i Torrevieja

Bolig ID # BSUCBS-728

€129,900

Detaljer

Soveværelser
2
Badeværelser
1

Om boligen

Beliggende i den charmerende by Torrevieja finder du denne hyggelige lejlighed/penthouse.

Boligen, der sælges delvist møbleret, er placeret på 1. sal med direkte adgang til stuen/spisestuen, som er udstyret med Aircondition og har adgang til en super hyggelige balkon, perfekt til at nyde morgenkaffen.

I lejligheden finder du et rummeligt køkken, med alle hårde hvidevarer, udover opvaskemaskine. Herudover har boligen to store soveværelser udstyret med Aircondition og et super vedligeholdt badeværelse med badekar. Fra stuen og op ad trapperne, finder du boligens store tagterrasse, hvor solen altid skinner og med skøn udsigt over middelhavet. Perfekt til grillaftener med venner og familie, solbadning og meget mere. På tagterrassen er der mulighed for udvidelse og installation af pergola.

Udover privat parkeringsplads, har du også adgang til fælles swimmingpool, der er super velholdt og er ideal til at tage en dukkert på de ekstra varme dage.

Lidt om området
Boligen ligger 5 minutters kørsel til stranden i La Mata og cirka 8 minutters gang fra stranden Cala de la Higuera. Hvis du vil gå en lille tur, ligger der en lille park kun 270 meter fra boligen. Gode indkøbsmuligheder, heriblandt Mercadona supermarkedet, der ligger inden for kort gåafstand og derudover flere forskellige restauranter restauranter i gåafstand.

Boligen ligger kun 10 minutters køretur til den lyserøde lagune!

Denne bolig er besøget værd.


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Egenskaber
  • Altan
  • Solarium
Pool
  • Fælles pool
Parkering
  • Privat parkering


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Line Lützow Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!