Bed and Breakfast til salg i Velez-Rubio

Bolig ID: BSUALM-538

€199,000

284 €/m2


700
26
soveværelser
66000
Grundareal

Drømmer du om dit eget boutiquehotel, B&B, yogalokale, ridecenter eller eco hotel så er denne fantastiske ejendom en unik mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Dette cortijo (landsted) med i alt 26 værelser giver dig mulighed for at skabe den bolig, du har været på udkig efter, men hidtil har været ude af stand til at finde.

Boligen er kun delvist renoveret og den anslåede pris for at færdiggøre arbejdet, hvilket ville give dig over 700m2 boligareal er cirka €100.000. Så for under € 300.000 kan blive ejer af et storslået boutique-hotel eller blot et fantastisk familiehus.

Derudover ligger dette hus på 1 hektar urbaniserbar jord, hvilket giver dig muligheden for at opbygge op til 8 huse til på 150m2.

Ideelt beliggende inden for en 5 minutters kørsel fra den smukke by Velez Rubio og alle dens faciliteter, beliggende på hele 6,6 hektar jord med fantastisk landskab inklusive din egen fyrreskov, mandel og oliventræer.

Et unikt projekt i en fredelig beliggenhed ude på landet men alligevel relativt tæt på alting.

Boligen for jer der gerne vil skabe jeres eget sted fra bunden.


Beliggende i


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger