Lejlighed til salg i Cala D'or

Bolig ID # BES-1285

€799,000

5,875 €/m2

Detaljer

Boligareal
136m2
Soveværelser
4
Badeværelser
4

Om boligen

Spektakulær beliggenhed i stueetage med direkte udsigt over indgangen til marinaen. 136m2 boligareal + 54m2 terrasse, 4 soveværelser, 4 badeværelser, stor opholdsstue / spisestue + 2 pejse, udstyret køkken, bar, bryggers, 2 opbevaringsrum, klimaanlæg, fælles pool (3 lejligheder), parkering uden for gaden

Område
Cala d’Or er et charmerende og afslappet feriested med adskillige strande, en marina og et væld af smarte barer, restauranter, butikker og butikker. Et dejligt sted for familieferier.

Den østlige kystby Cala D’Or er en af ​​de smukkeste på øen Mallorca. Beliggende i distriktet Santanyi, er Cala D’Or ca. 65 km fra Palma Internationale Lufthavn.

Ligesom mange af Mallorcas resorts har Cala d’Or udviklet sig fra en lille fiskerby til et populært turiststed, fyldt med barer, restauranter og butikker, men bevarer stadig sine maleriske kvaliteter og autentiske Mallorca charme.

Cala d’Or har en eksklusiv, stilfuld fornemmelse med en fantastisk marina i centrum omgivet af brostensbelagte gader, hvidkalkede lave bygninger og villaer. Beliggende langs syv sandbugter (calas), der tilbyder perfekte strande med blødt, gyldent sand, en afslappet, sofistikeret atmosfære, der tiltrækker de rige og berømte.

Den fantastiske marina ligger i den største af Cala d’Ors bugter, Cala Llonga. Den resterende del af feriestedet strækker sig i begge retninger langs kysten, omkring de andre bugter og deres strande, herunder Cala Gran, Cala Ferrera, Cala Esmeralda, Cala Mondrago, Cala Egos og Cala d’Or, hvorfra byen tager sit navn . Du kan gå hele feriestedets længde eller tage en tur på turisttoget, der fører dig til alle de nærliggende bugter.

Alle strandene i Cala d’Or er ret små, men perfekt formede, kantede med fyrretræer og tilbyder en fantastisk udsigt. De beskyttede bugter er perfekte til solbadning, svømning og familiehygge, og de smukke strande har varmt klart vand, men vær opmærksom på, at de alle kan blive ret overfyldte i højsæsonen. Cala Gran og Cala Llonga er de største strande og har faciliteter til at leje liggestole og parasoller samt sejlads, kitesurfing, windsurfing og dykning. Du kan også leje cykler, ride, tage ture på glasbundede både eller leje en luksusyacht for dagen.

Cala d’Or har en gågade omkring Cala Gran-området, hvor du finder en række barer, restauranter og butikker, der sælger alle former for souvenirs, kunsthåndværk, tøj og ferieudstyr, oppustelige bade osv., Plus designerbutikker til de mere kræsne kunder. Aftenunderholdning i Cala d’Or er lavmælt – hovedsageligt hotelbaseret, men du finder et godt udvalg af livligere barer og et par diskoteker rundt om gågaden. Cala d’Or er dog ikke et feststed, så det er bedst egnet til familier og dem, der søger fred og ro.

Der er et godt udvalg af legepladser til børn, herunder forlystelser, mini-gokart, trampoliner og oppustelige bade plus legearealer med gynger og rutsjebaner. De fleste er åbne langt ud på aftenen for familieaftener.

Når du skal ud og spise finder du kæmpe udvalg ligefra traditionel spansk mad og fiske- og skaldyrsrestauranter til internationale retter, pizzaer, fastfood og pubmad – der er taget højde for enhver smag. I det store og hele er kvaliteten af ​​restauranter i Cala d’Or god med masser af spisesteder af høj kvalitet. Spis under stjernerne i en af ​​de udendørs fiskerestauranter omkring Cala Gran for en mindeværdig oplevelse.

Du finder masser af hoteller og ferieboliger i Cala d’Or med et par luksuriøse femstjernede hoteller på feriestedet plus mange villaer og lejligheder. Ingen af ​​hotellerne er højhuse, så det føles ikke overfyldt eller overbebygget.

Fra Cala d’Or kan du besøge markederne i Felanitx (søndage) og Santanyi (onsdage og lørdage). Det er muligt at tage busser til andre resorts på østkysten, selvom køreplanerne ikke er pålidelige. Der er også et stort marked på Inca lørdag morgen. Der er også en bus til byen Palma.

Også inden for rækkevidde er Drach-hulerne og nudiststranden ved Es Trenc.

Sammenfattende er Cala d’Or et sofistikeret og stilfuldt feriested med en venlig og afslappet atmosfære: malerisk og charmerende, et godt sted at slappe af og nyde udsigten og de varme solskinsdage og lune aftener. Ideel til familier.


Vi tilbyder en komplet ejendomsmægler service og kan fremvise alle tilgængelige ejendomme i Spanien, gennem vores store kontaktnetværk af banker, bygherrer og lokale mæglere.

For mere inspiration læs vores blog eller vores områdeguider.

Brug vores søgeagent og lad os finde og sende dig alle de rigtige boliger direkte til din mail.


Egenskaber

Klima kontrol
  • Klimaanlæg
Omgivelser
  • Tæt på hav
Pool
  • Fælles pool
Egenskaber
  • Opbevaringsrum


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Bitten Munck Larholm Områdeansvarlig
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!