Vores sociale engagement

By august 16, 2021 2 min læsning
AdobeStock 184676035 test

Hos bolig-udland mener vi at det er vigtigt med et socialt engagement. Vi vil gerne være en ansvarlig virksomhed og har derfor en klart defineret CSR-strategi. Det falder os helt naturligt at vi, som virksomhed tager ansvar og hjælper hvor det er os muligt. Man kan sige at vi ligefrem føler os forpligtiget.

Vi støtter Danmarks indsamlingen.

Vi støtter Danmarks indsamlingen og dets organisationer med et beløb pr solgt bolig. Vi støtter indsamlingen i forhold til hvor mange boliger vi har solgt i det forgangne år. Jo flere solgte boliger jo flere penge, støtter vi med. Så enkelt er det.

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FN’s verdensmål. Der er 17 verdensmål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden og som regeringer, virksomheder og interesseorganisationer hjælper med at nå.

Besøg de organisationer vi støtter via Danmarksindsamlingen i nedenstående links.

Så når du køber eller sælger en bolig gennem bolig-udland.dk, så støtter du samtidig Danmarks indsamlingen og dets organisationer.

Sammen kan vi gøre en forskel 🙂