Bliv medejer af 6 fantastiske ferieboliger i Spanien!

Barcelona, Valencia, Mallorca, Alicante, Malaga og Gran Canaria

Bliv medejer af 6 fantastiske ferieboliger i Spanien!

Man kan nu blive medejer af ikke mindre end 6 fantastiske ferieboliger i Spanien. Man indgår i ejerskabet sammen med 17 andre familier, som man deler alle udgifter og brugen af boligerne med.

6 ferieboliger samles i et fællesskab - en ejerforening.

Ejerforeningen har 18 medlemmer (familier). Hver familie ejer 1/18 af de seks ferieboliger.

Hver familie kan hvert år booke mellem 6-12 ugers ferie til sig selv samt udleje op til 4 uger til familie og venner.

Al daglig administration og indkøb af ferieboligerne varetages af 18-6 Administrationen.

Feriebolig del

Vi kalder medejerskabet af de 6 ferieboliger, med op til 16 ugers råderet pr år - for en feriebolig-del. Man tildeles hvert år et fast antal points, som man bruger når man booker de uger og ferieboliger, man har lyst til at besøge - alle ejere er helt lige.

Nyd din ferie

De månedlige fællesudgifter dækker alle omkostninger til de 6 ferieboliger - også administrationen. I skal altså ikke selv stå for udlejning, administration, vedligeholdelse, udskiftning af inventar eller lign. I skal blot nyde jeres ferie og lade administrationen stå for alle bekymringerne.

Dette er et reelt ejerskab, ikke en ny form for Timeshare.

Nyt koncept

Dette er en helt nyudviklet måde at eje ferieboliger på! Nogle vil måske tro, at dette er en ny form for Timeshare, men det er det ikke. Når man ejer en Timeshare, ejer man en brugsret til en bolig – men man ejer ikke noget af selve boligen.

Det samme som traditionelt ejerskab

Når man ejer en feriebolig-del EJER man 1/18 del af de 6 ferieboliger i Spanien - man står ganske enkelt på skøderne på ejendommene, hvilket gør, at man også er sikret din del af boligernes værdistigninger i årene fremover. Derfor kan man direkte sammenligne en feriebolig-del med et traditionelt ejerskab af en feriebolig i Danmark eller i udlandet. Her er man blot ejer, sammen med 17 andre familier af 6 ferieboliger!

Interesseret?

Venligst udfyld nedenstående formular med dine kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig snarest muligt for en opfølgende snak om dine muligheder.