Hvad siger vores kunder?

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Vores kunder mener

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Annizette & Michael Nejland

Vores oplevelser af Bolig-Udland er udelukkende positive. Lige fra den første kontakt, til købet af vores hus i Cumbre del Sol.

Lisbeth & Frank Lindhøj

Vi blev henvist til bolig-udland.dk, hvilket var det bedste vi kunne have gjort. Det skulle vi have gjort fra starten!

Lars Lindvang

Jeg kan varmt anbefale andre boligsøgende at henvende sig til bolig-udland.dk, når boligen i Spanien skal findes og forhandles!

Tony & Sue Biddle

Vi vil meget gerne takke jer for al jeres hjælp og bistand i forbindelse med vores køb af bolig her i Campoverde (Costa Blanca). Jeres hjælp var uvurderlig for os.

Alan Willey

Jeg er overbevist om, at hvis ikke bolig-udland havde dedikeret sig så meget på mine vegne samt hele tiden holde mig ajourført med situationen, ville jeg ikke have fået min lejlighed. De anbefalede også et fantastisk advokatfirma i Barcelona, og de har sikret, at hele købsprocessen har forløbet glat.

Evy Stokholm & Leif Helstrup

Vi har følt os i gode hænder, og vil ikke tøve med at rette henvendelse til Bolig-Udland igen, hvis behovet opstår ved evt. salg eller nyt køb.

Henriette & Jesper Lundgreen

Gennem hele forløbet har det været vores opfattelse, at vi har kunnet stole på Gunners/Bolig-udlands vejledning og det var aldrig oplevelsen, at det handlede om "bare at sælge noget" men snarere at finde det rigtige for os.

Mike & Dawn Tugwood

Over tre dage så vi 8 forskellige boliger sammen med Mark fra det lokale bolig-udland kontor på Costa Blanca. De var meget vidende og meget tålmodige med os.Inden vi tog hjem igen gav vi et tilbud på en af de første bolgier vi så. Den havde alt hvad vi søgte efter. Vi fik anbefalet en god lokal advokat, der håndterede alt glimrende.

Katrine & Jørgen Hejl

Vi siger tak til bolig-udland.dk og deres områdeansvarlige Peter Kaarsberg for en rigtig god købsoplevelse og en fantastisk after sales service inkl. afhentning af nøgler og opbevaring af samme.

Henrik Borggaard

Vi kan varmt anbefale Kristian Rasmussen og Bolig-Udland til andre, der er interesseret i at købe bolig i Spanien. De yder en høj service og de har nogle gode behjælpelige kontakter i området.

Charlotte Andersen & Andreas Simonsen

Sidste år, da vi fik ideen om at finde et sted i Spanien, kontaktede vi bolig-udland.dk - De tog jobbet meget alvorligt og har virkelig forstået, hvad vi ledte efter.

William & Christine Horner–Lancashire

Dette er en ejendomsmægler, der er parate til at "gøre lidt ekstra" for kunden og vi kan varmt anbefale dem til alle der ønsker at sælge deres spanske bolig. Vi har allerede selv anbefalet bolig-udland til andre vi kendte som også stod og skulle sælge.

Chris & Bill Sinnott

Vi vil gerne sige, hvor imponerede vi var med al den hjælp og rådgivning I gav os i vores søgen efter den rette bolig i Spanien.

Jacquelyn & David Hagedorn

Vores besøg var en succes og gennem bolig-udland fandt vi den rette bolig. Bolig-Udland er fortsat med at yde vejledning og støtte efter købet, hvilket har været uvurderligt som førstegangskøbere i Spanien.

Andy & Melinda Cooper

Vi kan varmt anbefale bolig-udland.dk til alle. De gav os hele pakken - ejendommen, advokaten, banken og Notario.

Palle Christiansen

Bolig-Udland.dk gjorde det utroligt let. Vi har kunne passe vores jobs i Danmark, mens alt blev klaret for os. Havde jeg vist det var så let, så havde vi gjort det for længe siden. De varmeste anbefalinger fra mig og min familie.