Hvad siger vores kunder?

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Vores kunder mener

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Kasper Kristiansen

Vi har fået en særdeles seriøs og tillidsvækkende behandling, og kan således på det varmeste anbefale andre at bruge bolig-udland.dk

Annette & Flemming Viberg

Vi medgiver således Bolig-Udland.dk og i særdeleshed Lotte Kristiansen fra deres Costa Del Sol kontor vores bedste anbefalinger.

Assadullah & Bjarne

Vi vil gerne sige jer tak for jeres hjælpsomhed under vores besøg i Benalmadena, hvor vi skulle finde en lejlighed. Meget hurtigt fik I fornemmelsen for hvad vi var ude efter, og sagen blev afgjort med vores tilfredshed i dagene den 15 til 18. august 2017.

Jesper Boje Maar Outzen

Vi blev kørt rundt i to dage i godt selskab med Kristian fra Bolig-Udland, som havde en stor viden om området m.m. og de ting han ikke kunne svare på, fik han hurtigt undersøgt, så alle vores mange spørgsmål blev besvaret.

M. & R. Braham Chaouch

Derfor vil vi gerne takke bolig-udland.dk for deres meget effektive hjælp og professionalisme. Fra den første kontakt til vi købte huset, har Kristian Rasmussen fra deres kontor på Costa Blanca været fantastisk.

Michael Rolff

Vi blev via deres hovedkontor i Valencia sat i kontakt med Kristian Rasmussen fra deres Costa Blanca kontor og fra første telefonsamtale var han 100% fokuseret på vores ønsker.

Annizette & Michael Nejland

Vores oplevelser af Bolig-Udland er udelukkende positive. Lige fra den første kontakt, til købet af vores hus i Cumbre del Sol.

Alicia og Peder Arndt

Vi kom i dialog med Kristian Rasmussen fra Costa Blanca syd kontor og følte med det samme, at han var en af de mere seriøse mæglere. Han var hurtig til at svare på vores mail og finde et udvalg af boliger i vores målgruppe.

Lisbeth & Frank Lindhøj

Vi blev henvist til bolig-udland.dk, hvilket var det bedste vi kunne have gjort. Det skulle vi have gjort fra starten!

Lars Lindvang

Jeg kan varmt anbefale andre boligsøgende at henvende sig til bolig-udland.dk, når boligen i Spanien skal findes og forhandles!

Martin Mortensen & Peter Strejby

Vi havde kigget på en del og mailet frem og tilbage med forskellige mæglere , og ærlig talt var det en kende uoverskueligt det hele. Da vi mødtes med Kristian fra Bolig-udland var han velforberedt og serviceminded. Vi faldt efterfølgende ret hurtigt for en lejlighed, som vi endte med at købe.

Tony & Sue Biddle

Vi vil meget gerne takke jer for al jeres hjælp og bistand i forbindelse med vores køb af bolig her i Campoverde (Costa Blanca). Jeres hjælp var uvurderlig for os.

Alan Willey

Jeg er overbevist om, at hvis ikke bolig-udland havde dedikeret sig så meget på mine vegne samt hele tiden holde mig ajourført med situationen, ville jeg ikke have fået min lejlighed. De anbefalede også et fantastisk advokatfirma i Barcelona, og de har sikret, at hele købsprocessen har forløbet glat.

Evy Stokholm & Leif Helstrup

Vi har følt os i gode hænder, og vil ikke tøve med at rette henvendelse til Bolig-Udland igen, hvis behovet opstår ved evt. salg eller nyt køb.

Henriette & Jesper Lundgreen

Gennem hele forløbet har det været vores opfattelse, at vi har kunnet stole på Gunners/Bolig-udlands vejledning og det var aldrig oplevelsen, at det handlede om "bare at sælge noget" men snarere at finde det rigtige for os.

Mike & Dawn Tugwood

Over tre dage så vi 8 forskellige boliger sammen med Mark fra det lokale bolig-udland kontor på Costa Blanca. De var meget vidende og meget tålmodige med os.Inden vi tog hjem igen gav vi et tilbud på en af de første bolgier vi så. Den havde alt hvad vi søgte efter. Vi fik anbefalet en god lokal advokat, der håndterede alt glimrende.