Hvad siger vores kunder?

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Vores kunder mener

Vi tror på at vores kunder er de bedste til at bedømme os. Her er hvad nogle af vores kunder siger om os.

Henriette & Jesper Lundgreen

Gennem hele forløbet har det været vores opfattelse, at vi har kunnet stole på Gunners/Bolig-udlands vejledning og det var aldrig oplevelsen, at det handlede om "bare at sælge noget" men snarere at finde det rigtige for os.

Mike & Dawn Tugwood

Over three days we viewed approx 8 varying properties. Mark from the local homes-abroad office was very knowledgeable and very patient with us. On returning home we put an offer in on the first property we viewed as this fitted our requirements exactly. Mark recommend a solicitor who handled everything brilliantly.

Katrine & Jørgen Hejl

Vi siger tak til bolig-udland.dk og deres områdeansvarlige Peter Kaarsberg for en rigtig god købsoplevelse og en fantastisk after sales service inkl. afhentning af nøgler og opbevaring af samme.

Henrik Borggaard

Vi kan varmt anbefale Kristian Rasmussen og Bolig-Udland til andre, der er interesseret i at købe bolig i Spanien. De yder en høj service og de har nogle gode behjælpelige kontakter i området.

Charlotte Andersen & Andreas Simonsen

Sidste år, da vi fik ideen om at finde et sted i Spanien, kontaktede vi bolig-udland.dk - De tog jobbet meget alvorligt og har virkelig forstået, hvad vi ledte efter.

William & Christine Horner–Lancashire

Dette er en ejendomsmægler, der er parate til at "gøre lidt ekstra" for kunden og vi kan varmt anbefale dem til alle der ønsker at sælge deres spanske bolig. Vi har allerede selv anbefalet bolig-udland til andre vi kendte som også stod og skulle sælge.

Chris & Bill Sinnott

Vi vil gerne sige, hvor imponerede vi var med al den hjælp og rådgivning I gav os i vores søgen efter den rette bolig i Spanien.

Jacquelyn & David Hagedorn

Vores besøg var en succes og gennem bolig-udland fandt vi den rette bolig. Bolig-Udland er fortsat med at yde vejledning og støtte efter købet, hvilket har været uvurderligt som førstegangskøbere i Spanien.

Andy & Melinda Cooper

Vi kan varmt anbefale bolig-udland.dk til alle. De gav os hele pakken - ejendommen, advokaten, banken og Notario.

Palle Christiansen

Bolig-Udland.dk gjorde det utroligt let. Vi har kunne passe vores jobs i Danmark, mens alt blev klaret for os. Havde jeg vist det var så let, så havde vi gjort det for længe siden. De varmeste anbefalinger fra mig og min familie.

Lone Hansen

Vi har kun rosende ord til Bolig-udland.dk og kan varmt anbefale andre, såvel private som firmaer, at rette henvendelse, hvis de tænker at købe hus eller andet i Spanien.

Rowan Harper

Den efterservice vi har fået fra bolig-udland.dk har også været fantastisk. Hele holdet på deres kontor har hjulpet med og hjælper stadig med henvisning til lokale entreprenører, rengørings firmaer ligesom de passer på vores nøgler og ser efter vores bolig indtil vi kommer næste gang.

Mark Grufferty

For alle, der ønsker at købe i Costa del Sol område ville jeg ikke tøve med at anbefale Bolig-Udland.dk for deres kendskab til området og deres forståelse af, hvad kunden er på udkig efter.

Bent & Inge Lise Østergaard

Vi har igennem hele processen følt at bolig-udland.dk har lyttet til vores ønsker. Både hvad angår boligen og beliggenheden. De havde desuden en god fornemmelse for, hvad vores budget kunne klare.

Søren Nielsen

Jeg kan varmt anbefale Bolig-udland til andre, der overvejer at købe en bolig i Spanien. Min kontaktperson hos Bolig-udland fandt mange relevante boligemner så jeg under besigtigelsesturen fik et godt indblik i mulighederne og prisniveauet i området.

Birthe & Erik Enevoldsen

I det hele taget har Bolig-Udland.dk støttet os i ethvert praktisk forhold angående købet, herunder valg af advokat, bankforhold, købsbudget, årlige omkostninger, og meget andet.